Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ARG] Dziwne bulgotanie tak jak by z deski rozdzielczej

tigra11

Rekomendowane odpowiedzi

wiatam...dzisaiaj zauwazylem ze tak jak by mi cos bulgotalo z pod deski rozdzielczej... :wallbash: :wallbash: :wallbash: to cos jest podobnego jak by bloto odchodzilo z pod kol ale slychac tak jak by z pod ´deski.

co to moze byc??? pomozcie bo jestem za granica a tu moechanik bardzo drogi ;( ;( ;( ;(

Otwórz maskę i zajrzyj do zbiorniczka (płynu chłodniczego).

hmmm pewnie zaraz mnie tu "zjecie" za szczegóły ale... Jesli juz gdzieś ma zaglądac to do zbiornika płynu CHŁODZĄCEGO :] płyn CHŁODNICZY znajduje się w układzie klimatyzacji !!

(nazewnictwo bardzo często jest mylnie stosowane nawet na szeroka skale...)

Otwórz maskę i zajrzyj do zbiorniczka (płynu chłodniczego).

hmmm pewnie zaraz mnie tu "zjecie" za szczegóły ale... Jesli juz gdzieś ma zaglądac to do zbiornika płynu CHŁODZĄCEGO :] płyn CHŁODNICZY znajduje się w układzie klimatyzacji !!

(nazewnictwo bardzo często jest mylnie stosowane nawet na szeroka skale...)

no to jak juz sie czepiamy to nie płyn chłodniczy tylko czynnik chlodniczy znajduje sie w ukladie klimatyzacji

a mateogda mowi o tym

aaa354e1e31f5d29m.jpg

zobacz czy masz dobry poziom "tego co jest w sierodku" miarke masz na przodzi MAX i MIN

jak coś to nie czynnik chłodniczy tylko poprostyu G12 przypuszczam ze taki będzie.

prosze czytaj uwaznie posty bo chyba nie chcilbys miec G12 zamiast czynnika chlodniczego w ukladzie klimatyzacji ale skonczmy odbiegac od tematu i sprobujmy pomoc koledze

nie musisz wymieniac tylko dolej! jak nie masz plynu to w ostatecznosci wode, tylko pamietaj zeby potem koncetratu dolac przed zima zeby cos nie zamarzlo, a dlugo tak jezdzisz z tym bulgotaniem?