tigra11 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 wiatam...dzisaiaj zauwazylem ze tak jak by mi cos bulgotalo z pod deski rozdzielczej... :wallbash: to cos jest podobnego jak by bloto odchodzilo z pod kol ale slychac tak jak by z pod ´deski. co to moze byc??? pomozcie bo jestem za granica a tu moechanik bardzo drogi ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Sprawdziłeś poziom płynu? Może nagrzewnica jest zapowietrzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigra11 Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 :no:nie nic nie sprawdzalem..a jak to mozna sprawdzic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Otwórz maskę i zajrzyj do zbiorniczka (płynu chłodniczego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio1600 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Otwórz maskę i zajrzyj do zbiorniczka (płynu chłodniczego). hmmm pewnie zaraz mnie tu "zjecie" za szczegóły ale... Jesli juz gdzieś ma zaglądac to do zbiornika płynu CHŁODZĄCEGO :] płyn CHŁODNICZY znajduje się w układzie klimatyzacji !! (nazewnictwo bardzo często jest mylnie stosowane nawet na szeroka skale...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Skoro już się czepiasz nazewnictwa, powiedz czy jesteś w stanie zajrzeć do zbiorniczka tego drugiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio1600 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 czy jesteś w stanie zajrzeć do zbiorniczka tego drugiego? nie jestem w stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigra11 Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 czyli mam nic nie robic..wszystko jest wporzadku i nie mam sie co martwic...tak????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Otwórz maskę i zajrzyj do zbiorniczka (płynu chłodniczego). hmmm pewnie zaraz mnie tu "zjecie" za szczegóły ale... Jesli juz gdzieś ma zaglądac to do zbiornika płynu CHŁODZĄCEGO :] płyn CHŁODNICZY znajduje się w układzie klimatyzacji !! (nazewnictwo bardzo często jest mylnie stosowane nawet na szeroka skale...) no to jak juz sie czepiamy to nie płyn chłodniczy tylko czynnik chlodniczy znajduje sie w ukladie klimatyzacji a mateogda mowi o tym zobacz czy masz dobry poziom "tego co jest w sierodku" miarke masz na przodzi MAX i MIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 jak coś to nie czynnik chłodniczy tylko poprostyu G12 przypuszczam ze taki będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 jak coś to nie czynnik chłodniczy tylko poprostyu G12 przypuszczam ze taki będzie. prosze czytaj uwaznie posty bo chyba nie chcilbys miec G12 zamiast czynnika chlodniczego w ukladzie klimatyzacji ale skonczmy odbiegac od tematu i sprobujmy pomoc koledze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigra11 Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 a to o ten zbiornik chodzi(zbiornik od plynu w chlodnicy) no jest pusty... a ja myslalem ze wam chodzi o cos innego bo rozne wersje padaly :>...czyli musze wymienic caly plyn bo nie wiem jaki byl poprzedni...i wszytsko powroci do normy..tak????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 kup w ASO G12 i dolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 nie musisz wymieniac tylko dolej! jak nie masz plynu to w ostatecznosci wode, tylko pamietaj zeby potem koncetratu dolac przed zima zeby cos nie zamarzlo, a dlugo tak jezdzisz z tym bulgotaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigra11 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 tydzien....nie wwiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daymoon Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Sprawdziłeś poziom płynu? Może nagrzewnica jest zapowietrzona. miałem to samo i dokładnie to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi