Ko.G Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2007 śliczna seria, ten silnik i Q , piękno w czystej postaci - nie popapraj tego jakimś wieś tuningiem Daleki jestem od tego. Nie lubie samochodów wyglądających jak choinki, zwłaszca AUDI.
pet3r Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 moze byc ciezko, niektorzy na forum nie toleruja innego nadwozia jak Avant o co chodzi :?: :027: :mikolaj: chodzi o przywiazanie do Avantow :one:
Dudi Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ładna furka identychna jak moja Co do jej osiagow to ja juz swoja jezdze ponad pol roku i jakos juz przyspieszenie nie robi na mnie wrazenia :/ (jak to mowia apetyt rosnie w miare jedzenia) Patrze na zdjecie sirodka i mam pytanie. Czy masz przycisk komtroli trakcji (ASR) :?: :?: bo nie widac na zdjeciu.
Ko.G Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2007 Czy masz przycisk komtroli trakcji (ASR) bo nie widac na zdjeciu. niestety, mój jest bez ASR. ale i tak jeździ się super :diabel:
Rekomendowane odpowiedzi