Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

radio do 500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pomocy w wyborze radia.

Interesuje mnie w miarę niedrogie radio z:

-CD,

-USB,

-AUX

i Bluetooth. Najlepiej, aby można było sparować z dwoma telefonami, możliwe sterowanie z androida, dostęp do książki telefonicznej. Nie bez znaczenia jest dobry dzwięk i możliwe wyjście na wzmacniacz lub subwoofera. Jak dotychczas znalazłem:

http://www.redcoon.pl/B484236-Pioneer-DEH-X5600BT_Radia-1-DIN

http://www.redcoon.pl/B446251-JVC-KD-R741BTE_Radia-1-DIN

Minus JVC jest niebieskie podświetlenie. Mam seryjne radio i transmiter. Regulator głośności w Chorusie I wariuje, a transmiter daje plastikowy dzwięk.

Opublikowano

Do audi tylko i wyłącznie oryginał inaczej to wygląda jak w polonezie :) Więc kup sobie do swojego radia jak masz możliwość podłączenia zmieniarki sprzęt o nazwie Yatour na allegro i będziesz miał usb kart sd itd :) Albo dołóż i kup rnsa jakiegos

Edytowane przez Duch^

Opublikowano
  • Autor

rnsa

Dzięki za ten pomysł z Yatour. Problem tylko, że w moim pokrętle od radia wariuje regulator głośności. Naprawa trochę drogo wyjdzie

http://allegro.pl/naprawa-glosnosci-radia-audi-concert-chorus-aux-i4512371590.html

, a gwarancji, że posłuży dłużej brak.

Rns odpada, bo mam radio 1DIN.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam to radio Alpine w tej cenie lepszej jakości nie dostaniesz. A to radyjko jest na prawdę przyzwoite. Odradzam Blaupunkt i Pioneer bo ostatnie modele bardzo się popsuły.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Polecam to radio Alpine w tej cenie lepszej jakości nie dostaniesz. A to radyjko jest na prawdę przyzwoite. Odradzam Blaupunkt i Pioneer bo ostatnie modele bardzo się popsuły.

Dziękuję za nowy typ. Jeżeli nie Blaupunkt, to może sony lub kenwood?

Opublikowano

Ja mam nowego JVC i podswietlenie czerwone. Co dziwne ten sam model ale podswietlenie niebieskie było tańsze chyba prawie o 50zl. Jak chcesz wstawię wieczorem foto. Mam bursztynowe podswietlenie zegarów więc u mnie to pasuje.

Wysłane z patelni przez Tapatalk. Możliwe buendy z braku teflonu ;-)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Podepnę się pod temat jeżeli mogę :)

Również szukam radia do 500zł, wszystko to co kolega opisał poprzednio jest mi potrzebne, ale dodatkowo ma służyć pod subwoofer ze wzmakiem, czyli sterowanie subwooferem musi być no i żeby można było dobrze w nim wszystko ustawić - jakieś dodatkowe sugestie ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Niedługo będę miał JVC kdx50bt sprzedania. CD/mp3, aux, USB bluethoot, czerwone podświetlenie. Mogę zrobić zdjęcia jak to wygląda w a4 b6 bo jeszcze mam zamontowane.

Wysłane z mojego XT1068