Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

podłokietnik z a6 do a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukajka nie dała odpowiedzi dlatego pytam czy podłokietnik z A6 będzie pasować do a4 b5 ? bo szukam i szukam ori podłokietnika używanego.

te dedykowane są do bani skrzypią i wogóle masakra z nimi

Opublikowano

Ostatnio trafił mi się ori podłokietnik z a6 2001r. Mocowanie pasuje, jednak po zamontowaniu go i założeniu zaślepek nie jest idealnie. Widać dziurę i kawałek łapy. Tak więc trzeba będzie rezać nową zaślepkę.

Opublikowano
  • Autor

wczoraj udało mi się kupić ori podłokietnik do a4 b5 z stopą ale musiałem niestety wycinać dziurę w tunelu bo miałem inny trochę widać nie doróbki ale da się na to patrzeć teraz muszę kupić taką uszczelkę czarną i dopasować zawiasy z podłokietnika które były połamane co jest standartem w tych modelach :/ naprawiłem płaskim zawiasem metalowym z castoramy może nie jest to idealne rozwiązanie ale przynajmniej nie lata nie wylatuje i się trzyma :) koszty jakie poniosłem 50 zł podłokietnik 2 zł zawias i 50 gr śrubki do zawiasu :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

podpinam się pod post. U mnie podłokietnika w ogóle nie ma, mam za to plan kupić i dołożyć... Jak wygląda sprawa z mocowaniem takowego? ktoś, coś, pomożecie?

Opublikowano

podpinam się pod post. U mnie podłokietnika w ogóle nie ma, mam za to plan kupić i dołożyć... Jak wygląda sprawa z mocowaniem takowego? ktoś, coś, pomożecie?

Zbieraj pieniądze i kup oryginał. Najlepsze i długo cieszy. Pozdrawiam

Opublikowano

Zbieraj pieniądze i kup oryginał. Najlepsze i długo cieszy. Pozdrawiam

Ale kupic sam podłokietnik, czy najlepiej juz podłokietnik z nakładka na tunel? Kto w b5 dokładał podłokietnik...? jak lepiej, łatwiej, ładniej? :)

Opublikowano

Myślę że lepiej sam podłokietnik po co dopłacać za tunel no chyba że w twoim nie ma jak zamontować

Opublikowano

kwestia tego, ze NIE WIEM jak to zamontować. Może ktoś pomóc z tematem? zdjęcia jakieś, cokolwiek (później dodam zdjęcia jak jest u mnie)

Opublikowano

Jest już taki temat na forum. Musisz mieć łokieć z łapą i 3 nakretki. Tunel.możesz kupić q możesz wyciąć swój. Nie jest to jakieś trudne bo twoją dziurę przykrywa ubudowa łokcia i wygląda jak ori

Opublikowano

Poza tym jak ściągniesz tunel to od spodu jest jakby odznaczone miejsce w którym ma się znaleźć dziura na podłokietnik. Jak by ktoś chciał zdjęcia czy więcej info to PW.

Opublikowano

Poza tym jak ściągniesz tunel to od spodu jest jakby odznaczone miejsce w którym ma się znaleźć dziura na podłokietnik. Jak by ktoś chciał zdjęcia czy więcej info to PW.

Właśnie nie w każdym tak jest :wink: ale to nie zmienia faktu ze to nic trudnego