Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podswietlenie rejestracji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiyam

Mam nastepujacy problem, z racji tego z przepalila mi sie zarówka od podswietlenia tablicy postanowilem wymienic obie na ledowe, z prawą poszło wszystko oki ale za to z lewa lipa ukręciła się srubka mocująca ten klosz i polowa zostala przy bagażniku a polowa z kloszem I teraz moje pytanie czy idzie jakoś latwo wymontowac ten cały element gdzie jest klamka od otwierania bagaznika z tym podswietleniem bo pod takim kątem cięzko cokolwiek zrobic tam, i czy zostaje mi tylko opcja z rozwierceniem a może zaproponujecie jakieś inne rozwiazanie tego problemu

Opublikowano

Jakie auto? Sedan? Avant?

Opublikowano
  • Autor

sedan

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wykonałem u Siebie podobną operację, LED nocą robi wrażenie :dancing:

Opublikowano
  • Autor

Rozwiercilem sruby i wstawilem nowe, kto nie zabiera za wymiane zarówek z tylu to ma problem z ich odkręceniem ... Ale efekt warty zachodu.

Edytowane przez lisek120

Opublikowano

Rozwiercilem sruby i wstawuh zarówek to ma problem z ich odkręceniem ... Ale efekt warty zachodu

Jak najbardziej :)

Opublikowano

Witam, u mnie jest przegnite gniazdo na zarowki i bede je musial wymienic stad moje pytanie, czy przy wymianie na led sa dawane jakies inne gniazda ? czy montuje sie w te co sa obecnie.

z gory dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Montujesz w obecne.

Opublikowano

Pany, a po zamontowaniu led-ów nie pali sie na fis-ie błąd ? Też mam problem z podświetleniem i chciał bym wsadzić ledy

Opublikowano

B6 aż tak się nie czepia, ale kup z CAN-BUS.

Opublikowano

Pany, a po zamontowaniu led-ów nie pali sie na fis-ie błąd ? Też mam problem z podświetleniem i chciał bym wsadzić ledy

Bierz dedykowane moduły od Tomnika to żadnego błędu nie będzie i gwarancja, że pożyją długo.

Opublikowano

Bierz dedykowane moduły od Tomnika to żadnego błędu nie będzie i gwarancja, że pożyją długo.

i dużo ładniej świecą