lisek120 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Wiyam Mam nastepujacy problem, z racji tego z przepalila mi sie zarówka od podswietlenia tablicy postanowilem wymienic obie na ledowe, z prawą poszło wszystko oki ale za to z lewa lipa ukręciła się srubka mocująca ten klosz i polowa zostala przy bagażniku a polowa z kloszem I teraz moje pytanie czy idzie jakoś latwo wymontowac ten cały element gdzie jest klamka od otwierania bagaznika z tym podswietleniem bo pod takim kątem cięzko cokolwiek zrobic tam, i czy zostaje mi tylko opcja z rozwierceniem a może zaproponujecie jakieś inne rozwiazanie tego problemu
Strażak R1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Wykonałem u Siebie podobną operację, LED nocą robi wrażenie
lisek120 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Rozwiercilem sruby i wstawilem nowe, kto nie zabiera za wymiane zarówek z tylu to ma problem z ich odkręceniem ... Ale efekt warty zachodu. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez lisek120
Strażak R1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Rozwiercilem sruby i wstawuh zarówek to ma problem z ich odkręceniem ... Ale efekt warty zachodu Jak najbardziej
Buli-A4 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam, u mnie jest przegnite gniazdo na zarowki i bede je musial wymienic stad moje pytanie, czy przy wymianie na led sa dawane jakies inne gniazda ? czy montuje sie w te co sa obecnie. z gory dzieki za odpowiedz
GOLI Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pany, a po zamontowaniu led-ów nie pali sie na fis-ie błąd ? Też mam problem z podświetleniem i chciał bym wsadzić ledy
nitroo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 B6 aż tak się nie czepia, ale kup z CAN-BUS.
afroo. Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Pany, a po zamontowaniu led-ów nie pali sie na fis-ie błąd ? Też mam problem z podświetleniem i chciał bym wsadzić ledy Bierz dedykowane moduły od Tomnika to żadnego błędu nie będzie i gwarancja, że pożyją długo.
tomekhxc Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Pany, a po zamontowaniu led-ów nie pali sie na fis-ie błąd ? Też mam problem z podświetleniem i chciał bym wsadzić ledy Bierz dedykowane moduły od Tomnika to żadnego błędu nie będzie i gwarancja, że pożyją długo. i dużo ładniej świecą
Rekomendowane odpowiedzi