Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nierówna praca silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób porządną diagnozę, ja nie jestem do końca przekonany że to wina tylko i wyłącznie DPF-a :whistling:

Opublikowano
  • Autor

wiem, bo znowu się przymulił, raz łapie od około 2500 - raz jeszcze wcześniej , a raz 2800, Odpuszczam temat do końca miesiąca( w tym hamowni) Na razie śmigam zony ibizą 1.9 sdi......i banan na twarzy :).

Opublikowano

No do końca się nie zgodzę , dookoła komina jeżdżę golfem IV, przy moich 120 kg duże drzwi i dwa razy większa wysokość zapewnia wygodę na co dzień.

Ale banan pojawia się dopiero jak się wcisnę do A4 :hi::decayed::)

Edytowane przez piotrsob1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam,nie chce zaczynać nowego wątku i dlatego zadam pytanie w tym., zauważyłem ostatnio ze poci mi się silnik z okolic uszczelniaczy przy rozrządzie.Na pasek lekko idzie olej ale nie do przesady. W/g planu ostatni rozrząd wymieniany byl w aso Holland przy okolo 125 tys.teraz mam 180tys i w planach w realu mialem go robić przy 210 tys..Moje pytanie to czy w przypadku lekko moktego paska rozrządu jest prawdopodobieństwo ze skrava sie jego żywotność. ?

I jeszcze jedno, jeden kolega z naszego forum sprzedaje kpl rozrządy do maszych motorówek H3MR.... coś tam coś tam.Za około 800 stowek ,niby ori z sygnatura z aso.Warto?

Opublikowano

Pasek to nie łańcuch, zdecydowanie powinien pracować na sucho :naughty:

Według mnie zaolejony pasek rozrządu, jest powodem do jego jak najszybszej wymiany na nowy ( oczywiście razem z usunięciem przyczyny zaolejenia ) :hi::)

Edytowane przez piotrsob1

Opublikowano
  • Autor

Znacie tego forumowicza co sprzedaje takie zestawy.chce byc pewny tego co ewentualnie kupie

Opublikowano

Znacie tego forumowicza co sprzedaje takie zestawy.chce byc pewny tego co ewentualnie kupie

sa ok