Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przestraszyłeś go

:polew:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Łepski prześlij, to psd do jarko.

Przyjadę dziś na M-rnię i cię za to wszystko ucałuję :wink4:

Opublikowano

Podziękował :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Łepski prześlij, to psd do jarko.

Poprawie jeszcze cosik i w piatek wysle :good:

Opublikowano

Podziękował :hi:

Opublikowano
Opublikowano
:hi::decayed:
Opublikowano

:hi::decayed:

spot był wczoraj :cool1:

Opublikowano

dobrze,że mówisz,bo właśnie chciałem wyjeżdżać :naughty:

Opublikowano

ale jedz,jedz :naughty:

..lamusy z ełu się ucieszą :decayed:

Opublikowano

ale jedz,jedz :naughty:

..lamusy z ełu się ucieszą :decayed:

zaloguj się tam i daj znać,żeby rozwijali czerwone dywany :cool1:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 18:29_________________________________________________Strajkujecie ???[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 22:16_________________________________________________Łepski koleś miał dziś przywieść te graty,ale nie przyjechał.

Wysłałeś,to do Jarka?

Opublikowano

Wyslales, jest szansa ze dzisiaj beda :?:

Opublikowano

Z wczoraj na dzisiaj byłem u kumpla we Wrzeszczu na imprezie próbowali mi jebnąć albo listwy chromowe od strony kierowcy albo auto (nie mam wkładki w klamce więc może próbowali inaczej)... Mam już dość tego samochodu... Mam nadzieję że kumpel za 2 tygodnie go kupi i będzie święty spokój... A tym c**jkom żeby ręce uschły... :decayed: Na szczęście wiele nie napsuli (dwie listwy delikatnie oberwały śrubokrętem :angry:

Opublikowano

Alvaro, musisz się nauczyć, że auto zostawia się tylko w garażu lub na strzeżonym :)

Opublikowano

Z wczoraj na dzisiaj byłem u kumpla we Wrzeszczu na imprezie próbowali mi jebnąć albo listwy chromowe od strony kierowcy albo auto (nie mam wkładki w klamce więc może próbowali inaczej)... Mam już dość tego samochodu... Mam nadzieję że kumpel za 2 tygodnie go kupi i będzie święty spokój... A tym c**jkom żeby ręce uschły... :decayed: Na szczęście wiele nie napsuli (dwie listwy delikatnie oberwały śrubokrętem :angry:

kuzwa Alv, sorki nie poznalem auta :polew: :polew: :polew: :polew:

jakbys myto za przyjazd do gdańska zaplacil jak zawsze to by nie bylo problemu ;] a tak sie skradasz to masz potem klopoty ... :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

kuzwa Alv, sorki nie poznalem auta :polew: :polew: :polew: :polew:

jakbys myto za przyjazd do gdańska zaplacil jak zawsze to by nie bylo problemu ;] a tak sie skradasz to masz potem klopoty ... :kox: :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew::good:
Opublikowano

ale że co,chcieli ci za***ać ciągnik :mysli:

PS.masz chromy w traktorze :blink::co:

Opublikowano

Coś ty we Wrzeszczu robił, tam są ino same bloki :polew:[br]Dopisany: 22 Maj 2010, 22:24_________________________________________________alvaro,antonio łopata w dłoń i na wały http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pomorskie-przygotowuje-sie-do-fali-powodziowej,wid,12295863,wiadomosc.html :gwizdanie: