Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Macko :kox:

Dasz w koncu ten filmik?[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 17:51_________________________________________________BTW Wypisu to upalanie to chyba nie na suchym :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Bo tak to moj awx po programnie to mokrym nawet na 3 szarpal. :gwizdanie:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeżeli Bieniek cienko ruszył a Resztek normalnie to dla czego objechał Resztka...

a co to twojego programu Maciek to chyba jest coś nie tak bo nie wiem jak twoja ale ja spokojnie na 2 biegu upalam gumę 245/40/18 ... :decayed:

Ale co Wy tak się uczepiliście mojego programu? Z moim programem jest wszystko ok, fura idzie tak jak powinna iść przy tej mocy. Nie wiem czego się spodziewacie po ośce ~380Nm na zimowych 16" o szerokości 205, w dodatku na kostce brukowej VS quattro 2.5 TDI po programie. I nie ważne czy domaga i ma te 205 koni czy nie domaga i ma ich 180. Tak czy siak ma ich nadal więcej niż moje 1.9 i w dodatku ma napęd na cztery buty. Więc nie wiem o co chodzi, myśleliście że odjadę na starcie o 5 długości ? Mocniejszemu przeciwnikowi z lepszą trakcją? :decayed: A swoje 19" to ja też spokojnie palę na dwójce i to pod górę... A jak jest mokro to i na na trójce, też pod górę... A dlaczego pod górę? Bo moje ulubione miejsce do palenia gumy biegnie właśnie ku***a pod górę!

jaja se robimy :cool1:

ale posty walisz za***iste :wink4:

Opublikowano

Macko tak swoja droga masz meeega duza przewage.300kg mniej.Dlatego reszta powinienes lyknac,albo leb w leb.

Opublikowano

Znaczy się Resztka? Ja przecież z nim nie jechałem nigdy. To Wypsiu się z nim ganiał :decayed:

Opublikowano

Znaczy się Resztka? Ja przecież z nim nie jechałem nigdy. To Wypsiu się z nim ganiał :decayed:

CHodzi mi o to,ze 1.9 po chipsie wystarczy,aby trzymac sie serii 2.5

Opublikowano

Właśnie Golfem,to upalam kapcia na trójce i to w czasie jazdy,a ma ok.100KM(980kg) :cool1:

Waga auta(oprócz mocy) przy paleniu kapcia jest najważniejsza.

Przykład Fiat 125p vs Polonez. Ten sam silnik, Fiacior latał doskonale,za to Polonezem można było zapiszczeć tylko paskiem na alternatorze :decayed:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 20:09_________________________________________________

myślę,że na zdrowe 2.5 B5 ośka manual,AWX B6 czip,to za mało :cool1:

Opublikowano

No i tak właśnie było jak w końcu wystartowaliśmy w miarę równo. Fakt że zostałem troszkę z tyłu z racji tego że masz Q ale później było równo i kto wie jakby się skończyło jakby dystans był dłuższy. Ale mniejsza z tym, jak będzie u Ciebie banglało wszystko jak należy to nawet nie będzie dyskusji na temat co by było gdyby... W końcu 2xx powered by MTM :gwizdanie:

Opublikowano

Macku i predkosc wieksza tym bardziej nie masz szans.Nawet to,ze Q ma mega straty.Wieksza pojemnosc,wiecej cylindrow i inna charakterystyka.

Tylko na suchym starcie masz szanse.

Gili,ale b5 sporo mniej wazy od b6.

Chip plus np. brd jak u mnie bylo i zadna seria 2.5 nie ma szans....[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 20:24_________________________________________________Wlasnie dlatego mi sie srednio podoba ganianie moim autem po miescie.

Dopiero tak od 3 biegu jest mega rewelacja.Pierwsze 2 to jakies dziwne.

Moze taki program.U Tomeksa jest innaczej.No nie wiem :mysli: :mysli:

Opublikowano

Moze taki program.U Tomeksa jest innaczej.No nie wiem :mysli

Bieniek,szukasz dziury w całym i tyle :cool1:

Opublikowano

Dobra mniejsza z tym. Postanowiłem zrobić kompilację promującą grupę pomorską z filmików które mam na kompie. Zaraz wrzucę wersję testową ale uwaga: nigdy nie bawiłem się w obróbkę filmów więc to mocno amatorskie. Jeśli macie jakieś uwagi to piszcie, krytyka mile widziana :D Jeśli macie jakieś inne filmiki to dajcie linki, wrzuci się do finalnej wersji :)

Opublikowano

Moze taki program.U Tomeksa jest innaczej.No nie wiem :mysli

Bieniek,szukasz dziury w całym i tyle :cool1:

Moze dlatego,ze spodziewalem sie wiekszego przeskoku. :)
Opublikowano

Macku i predkosc wieksza tym bardziej nie masz szans.Nawet to,ze Q ma mega straty.Wieksza pojemnosc,wiecej cylindrow i inna charakterystyka.

Tylko na suchym starcie masz szanse.

Gili,ale b5 sporo mniej wazy od b6.

Chip plus np. brd jak u mnie bylo i zadna seria 2.5 nie ma szans....[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 20:24_________________________________________________Wlasnie dlatego mi sie srednio podoba ganianie moim autem po miescie.

Dopiero tak od 3 biegu jest mega rewelacja.Pierwsze 2 to jakies dziwne.

Moze taki program.U Tomeksa jest innaczej.No nie wiem :mysli: :mysli:

Tomeks ma takie samo przełożenie jak miałem kiedyś w b5,w Q jest trochę inna skrzynia,masz też krótszą szóstkę.

1.9 jest zrywniejsze,ale to taka szarpana jazda. Na trasie i tak 2.5 się lepiej zbiera,mimo,że to taka ciężka krowa.

Bujałem się dzisiaj prawie cały dzień Audikiem,co za zajeb*ste auto :good::decayed:

Dawaj Maku film jaki by nie był,bedzie najlepszy na Pomorzu :kox: :kox:

[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 21:12_________________________________________________Qurwa chciał bym mieć teraz Quattro :disgust:

Opublikowano

Zaraz będzie, upload trochę trwał bo ma 113mb, teraz się przetwarza. Jak będzie gotowy od razu dam linka :decayed:

Opublikowano

Zaraz będzie, upload trochę trwał bo ma 113mb, teraz się przetwarza. Jak będzie gotowy od razu dam linka :decayed:

a ja go od razu skrytykuję :kox:

Opublikowano

Dobra, teraz tak:

- na starcie zamiast tego kiblowatego napisu, chciałbym logo klubu z napisem "pomorze" jak na koszulkach,
- pierwsza scena chyba trochę za długa ale chciałem być w TV :polew: no i chciałem złapać Tomeksowe "nie płacz Bieniek" :decayed:
- muza nie wiem czy dobra, wziąłem z gierki wyścigowej "Flatout", zawsze mi się przy niej fajnie śmigało :tongue4:
- przejście między piosenkami wyszło tragicznie, trzeba poprawić,
- nie wiem czemu kilka scen wyszło czarno-białych, będę musiał coś z tym pokombinować,
- nie wiem jak dać głośniej Mydlanego, jak na końcu mówi o ogórkach :decayed:
- nie wiem czy nie wywalić tej krótkiej nocnej scenki z 1:34 bo nic tam nie widać ale wrzuciłem ją, bo fajnie skomentowałem jazdę z Bieńkiem "nie zabij nas tylko" :tongue4:
- i końcówka do obróbki, bo film nagle się urywa ale to dlatego, że może coś się jeszcze doda,

co myślicie?
Opublikowano
:polew: ten fa na końcu najlepszy :decayed:
Opublikowano

Macko co to za scena ta nocna?

Opublikowano

U Ola jak się ganialiśmy w 4 auta, za Jacą i kolegą z 2.0 T.

Opublikowano

U Ola jak się ganialiśmy w 4 auta, za Jacą i kolegą z 2.0 T.

Szkoda,ze nic nie widac :decayed::good:

Opublikowano

Ale koment fajny :polew: