wypsiu Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 ...jak kumpel Lodówy to i mój też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 siemanko jutro wybieram się do trójmiasta razem z kolegą(z naszego forum) i naszymi kobietami w celach turystycznych może zrobimy jakiegoś spontana jako że z rana wyjeżdzamy to o jakiekolwiek info poprosze na komórke 793956117 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jutro czyli w nd czy w poniedzialek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 niedziela [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 08:54_________________________________________________Ja mogę być trochę podgięty lub spać w samochodzie w razie czego Grzechu mnie obudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 No to lipa.Jestem na wyjezdzie i wracam jutro dopiero.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ale siakiś spot się szykuje czy nie ma na co liczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 mnie też nieme,miłej zabawy w 3M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 niedługo też się wybieramy to damy szybciej znać Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 no,dajcie szybciej znać,to może coś sklecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 obowiązkowo musicie dać znać wcześniej conajmniej 48h... Każdy przecież sobie jakos planuje weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Każdy przecież sobie jakos planuje weekend nie_pierdol,auto możesz w tygodniu posprzątać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Dobrze,ze sie nei chmurzy to Makowa moze wyjechac :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dobrze,ze sie nei chmurzy to Makowa moze wyjechac :decayed: jabany :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Macko do garazu!!!Burza idzie!!! :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Grzmialo w Gdansku teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnat4 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 nad Żukowem przeszła porządna ulewa i burza. Auto umyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Macko do garazu!!!Burza idzie!!! :kox: Dzięki za ostrzeżenie, jeszcze bym wyjechał w miasto i tyle godzin pucowania auta na marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 a u mnie tak o 18tej zaczęło wiać i słońce zaszło a teraz się wypogodziło i tyle z deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi