pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jes ser ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 pre_pl aaa, alvaro.. robiłem "drobne" zakupy w Gajosie - mogłem do Ciebie zadzwonić, co by na zniżkę kupować ? naughty Trzeba było zawsze to 15% do przodu... A Twoje auto ? Jak, wygodne ? Da się jeździć paździochem ? 1BV + 18 cali + sabilizatory od RSa = jak myślisz hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jest ser ! nie ma bo kolejka była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jest ser ! nie ma bo kolejka była spoko, wczoraj jadłem 1BV + 18 cali + sabilizatory od RSa = jak myślisz hehe no myślę, że to się ledwo toczy :gwizdanie: O widzisz, porównałbyś z nami zawiechę na spocie - dawaj dawaj kiedyś wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 sabilizatory od RSa chyba od eSy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 od RSa też można Tomuś, dzięki temu można dorzucić trochę kilo do auta i wtedy te paździochy 2.0 tdi wcale nie jadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 postaram się na jakiś najbliższy zalecieć, w końcu muszę poznać Alonę [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 19:01_________________________________________________Od RSa Tomuś od RSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 aa, mnie w środę nie będzie - o ! już nie standardowo. W przyszłym będę, ale innym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Od RSa i dopasowałeś do mesia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 toć ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 taki mietek to dopiero musi posuwać po zakrętach od Ciebie Łukaszku do Matarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 już nie standardowo. Jest postęp, jeszcze chwila i będziemy Pre widzieć regularnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no staram się, staram.... kurde, wam dogodzić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mietek ma 16 felgę i oponę 225/55 także nie sądzę żeby wiele mu te stabilizatory pomogły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Przemas lecisz na letni bo coś cię nie widzę na liście ani na liście oczekujących... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mietek ma 16 felgę i oponę 225/55 także nie sądzę żeby wiele mu te stabilizatory pomogły... spojler z calibry i git będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Toć wczoraj był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Przemas lecisz na letni bo coś cię nie widzę na liście ani na liście oczekujących... a co ? jade panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 racja, racja, nie wiem jak ja patrzyłem chyba mi oczy piz.. zaszły :polew:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 19:11_________________________________________________no to gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi