Opublikowano 30 Lipca 201015 l pracuje 4 km od lotniska w Pruszczu i stwierdzam, że pogoda jest za***ista
Opublikowano 30 Lipca 201015 l No jest jest, trochę ciemnych chmur sobie lata ale jest ok.[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 14:15_________________________________________________Zbiórka pod Castoramą odwołana z powodu zakorkowanej obwodnicy.
Opublikowano 1 Sierpnia 201015 l No Pany ... a4-klub pomorze godnie reprezentowany na vw mani :gwizdanie: pozdroo dla was
Opublikowano 1 Sierpnia 201015 l Maqk w jednym z linków ze zdjęciami z manii jest Twoja fura na focie
Opublikowano 1 Sierpnia 201015 l No też już widziałem i wygląda jak traktor w porównaniu z innymi Teraz widać, że 1 BE nie robi roboty :>
Opublikowano 1 Sierpnia 201015 l Na necie ktoś pisał, że jakiś Golf 4 angol wjechał w innego Vw i spierdolił - może to ten angol na kołpakach co nam V pokazywał jak przejeżdżał? A jak z Lodówą i Łepskim objazd robiliśmy to ciągle nas blokował bo się zatrzymywał na środku... Był też jakiś wp***dol, kilka potrąceń i jakieś obtarcia. To ta ciemniejsza strona VW Manii 2010 :>
Opublikowano 1 Sierpnia 201015 l A o co z tym zygą chodzi? Jakieś dymy były? I rzucanie ksywami? [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 20:10_________________________________________________Mania Patrol: I Kacza:
Opublikowano 1 Sierpnia 201015 l Na necie ktoś pisał, że jakiś Golf 4 angol wjechał w innego Vw i spier***ił - może to ten angol na kołpakach co nam V pokazywał jak przejeżdżał? A jak z Lodówą i Łepskim objazd robiliśmy to ciągle nas blokował bo się zatrzymywał na środku... Był też jakiś wp***dol, kilka potrąceń i jakieś obtarcia. To ta ciemniejsza strona VW Manii 2010 :> Pewnie to Ci o których piszesz
Opublikowano 1 Sierpnia 201015 l Nie mam i nie będę miał jeszcze jakiś czas bo to pożyczony aparat i kabla nie ma a od mojego nie pasuje. Dopiero gdzieś za tydzień będą
Opublikowano 1 Sierpnia 201015 l No jazdy byly ostre na vw mani Widzialem nawet jak koles Gulfem na 'GLE' potracil ochroniarza od razu wylecial ze zlotu :gwizdanie: Nie podszedlem na pifo bo sie zwijalem ... kobita marudzila juz :/ nastepnym razem Pany [br]Dopisany: 02 Sierpień 2010, 01:39_________________________________________________OOoooo jest i foto mojej padaki Dziekowac