Ryba22 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 kurvva furę mi dźwignęli mi też To pewnie dlatego że dzisiaj 1 kwietnia jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Co tu tak cicho? nad morze pojechali czy cooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Bieniek podobno jest u wypsia,.................................zakochał sie a co z resztą,to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 bieniek jest u wypsia?? wczoraj w mc donaldzie w gda go widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Lodówa,a co Ty chcesz swoją sprzedać, bo Ci sie coś jebie,czy upatrzyłeś coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 juz mnie wqrwia to gadanie : "fajny ale szkoda ,że 1.6" wszystko ok nowy rozrząd olej itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Lodówa wyczyść sobie skrzyknę bo nie można wysłać PW do ciebie Bieniu już wraca i przyjeżdża Lodówa a później Tomeks a po nim Lukasera ...nie wiem jak to zniesie fiutek .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 skrzynka już czysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wypsiu ale masz branie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wypsiu ale masz branie ponoć jest najlepszy na nordzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wypsiu ale masz branie ponoć jest najlepszy na nordzie :gwizdanie: ...to nie ja to fiutek...czuje że krew się znowu poleje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwintomd Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Czesc Panowie. Dziwna sprawa mi sie stala w multitronicku - 3 msc temu robilem skrzynie u Sopy - wszystko dzialalo perfect. Dzis po wczorajszej trasie 1000km zaczal mi szarpac na na gorce na D cofa sie. Wiecie gdzie zrobie adaptacje albo czy mozecie mi pomoc ja zrobic jakos do poniedzialku albo czy macie vag'a? Jestem z gdanska. Pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 LAdna pogoda dzisiaj moze jakis spociek na skwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Coś mało postów masz jak na tyle dni I tak, wiem że tu nie nalicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Coś mało postów masz jak na tyle dni I tak, wiem że tu nie nalicza Wydaje Ci się tylko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 W przyszłym miesiącu chcemy Cie widzieć w TOP5, bo tych pierwszych trzech to nie pykniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Byle prezesa myknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi