Faded97 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 19 godzin temu, Dev napisał: na ile wtyczek masz ECU ? jeżeli na 5 to nie Ecu? Sory Ale nie jestem zbyt ogarnięty w tych tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 45 minut temu, Faded97 napisał: Ecu? Sory Ale nie jestem zbyt ogarnięty w tych tematach sprawdź na ile wtyczek jest sterownik silnika (ECU) w Twoim samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faded97 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ma ktoś do sprzedania przepustnice do 1.8t aeb sedan 97r ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Faded97 napisał: Ma ktoś do sprzedania przepustnice do 1.8t aeb sedan 97r ? Daj nr tej przepustnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faded97 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Wyciagnalem przepustnice, wyczyscilem ją, odpialem kleme minus z aku, założyłem wszystko, przekrecam kluczyk, słychać dźwięk z przepustnicy , ustal, przekrecilem raz jeszcze i odpalam A tu terepie trochę autem i silnikiem, co jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faded97 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Nr przepustnicy 058 133 063 M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faded97 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 23 minuty temu, Faded97 napisał: Wyciagnalem przepustnice, wyczyscilem ją, odpialem kleme minus z aku, założyłem wszystko, przekrecam kluczyk, słychać dźwięk z przepustnicy , ustal, przekrecilem raz jeszcze i odpalam A tu terepie trochę autem i silnikiem, co jest ? Już naprawione, przyjadę się po czyszczeniu Ale wątpię że będzie miał moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi