kaman Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Kacper, moje "zasilacze"/przetwornice też delikatnie piszczą. Ale schowałem je najniżej jak to możliwe pod boczkiem i nie słychać ich w ogóle Dzięki Michał Mała na razie tylko je i przez większość czasu śpi, a że pracuje na własnej działalności to mam czas na wszystko, nikt nie stoi mi nad głową. Poza tym w obecnej sytuacji wszystkie reportaże mam odwołane więc mogę fotografować wyłącznie córkę No i na szczęście mam bardzo wyrozumiałą żonę która nie robi problemu gdy potrzebuje pójść do garażu na kilka godzin 1
MichałA4 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 10 godzin temu, kaman napisał: Kacper, moje "zasilacze"/przetwornice też delikatnie piszczą. Ale schowałem je najniżej jak to możliwe pod boczkiem i nie słychać ich w ogóle Dzięki Michał Mała na razie tylko je i przez większość czasu śpi, a że pracuje na własnej działalności to mam czas na wszystko, nikt nie stoi mi nad głową. Poza tym w obecnej sytuacji wszystkie reportaże mam odwołane więc mogę fotografować wyłącznie córkę No i na szczęście mam bardzo wyrozumiałą żonę która nie robi problemu gdy potrzebuje pójść do garażu na kilka godzin Podziwiam Ja tak miałem do pierwszego zęba i sajgon trwa to do tej pory
Rekomendowane odpowiedzi