Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kupno telewizora LED 47-50cali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:thumbup1:

Opublikowano

Szczerze, jakby mnie gryzla kasa, to juz wzialbym panasonica...

Opublikowano

W neonecie jest sony bravia 48 cali za 2500 zl

Opublikowano

Co do sony.... może nie tv ale laptopa. Mam sony vaio i w porównaniu z hp pawilion, dell czy asus to właśnie porównanie typu Audi-Chevrolet. Wykonanie sony bije ma głowę w/w firmy. I nie mówię tu o laptopach za 1,5tyś zł, tylko o takie z przedziału 3-3,5tyś. :hi:

Ps. Jedyną wadą jest to że się łatwo brudzi.

Opublikowano

Pomijajac ze vaio juz nie istnieje bo zostalo sprzedane to ok :), od srodka to ci powiem ze vaio ladny marketing, ale tak to... :) wieczne problemy.

Ja jednak powiem ze tv, laptopy srednie byly, tylko nieliczne nie mialy problemow...

Opublikowano

Ja tam na SONY złego słowa nie powiem. Mam jeden telewizor kineskopowy SONY i działa do tej pory, ma 24 lata.

Wiadomo że teraz to inna technologia ale przywiązanie i zaufanie do marki pozostaje.

Obecnie w domu mam dwa samsungi LCD, ktoś mówił że szajs na 3 lata i sie rozsypuje. U mnie chodzą już oba przez 5 lat, grają codziennie, cały dzień.

Nic się z nimi nie dzieje.

Jak ktoś ma samsunga to zachęcam wejść do menu serwisowego. Można sobie odczytać ile godzin pracował, można też sporo zmienić.

W moim np. dało się zmienić żeby filmy czytał z pendriva, bo ten stary model niby tego nie potrafił. Zmieniłem mu w nazwie że jest nowszym modelem i już potrafi :D

Info-menu-mute-power. tak się odblokowuje menu serwis. w samsungach.

Obecnie szukam taniego LCD 50cali, bez zbędnych bajerów jak 3D i jakieś głupoty. Najlepiej poniżej 2500zł

Edytowane przez julo23

Opublikowano
  • Autor

Tez mam Samsunga seria b550 i przerobilem menu serwisowym wiecej rzeczy niz tylko filmy z pena :) Tylko to 37cali i stary.Ale poszedl do gory do sypialni i teraz na dole mam LG :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie znawcy od TV, powiedzcie czy warto kupić ten model LG :arrow2:http://www.lg.com/pl/telewizory/lg-49UB820V szukam dla mamy ciekawego tv do 3000zł do 50" chodzi o to by był ostry i wyraźny obraz, zero bajerów, tv już na kilka lat żeby był. Mam go pod nosem w cerfie na gazetce za 2899zł najtaniej ze wszystkich sklepów jak MM, Saturn czy Euro AGD łącznie z allegro.
W sierpniu kosztował jeszcze 4300zł, model z tego roku.

Edytowane przez PABLO