egon@ Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Witam, czy ktoś rozbierał tapicerkę fotela sport i może udzieli info. jak za to się zabrać, mam do naprawy matę bo siedzisko nie grzeje, tylko nie wiem jak za to się zabrać żeby nie zniszczyć fotela.
farmer91 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 działałes coś? bo też mi mata padal po praniu :/ kupiłes nowa matę? jaki kosz?
egon@ Opublikowano 17 Października 2014 Autor Opublikowano 17 Października 2014 Tak działałem nie kupowałem mat, zlutowałem starą i na spoiwo zapodałem termo kurcz. Wszystko działa jak należy.
Bielun22 Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Ja rozbierałem i składałem fotele przód i tył... od razu mowie ze wytrzymałe palce potrzebne i cierpliwosc... płaski długi mały śrubokręt z wygodną rączką
farmer91 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 a jakieś fotosory ktoś ma? jak sie w ogóle zabrać za rozberanie fotela bo nie mam bladego pojęcia? jakieś porady, sugestie?
matti52 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 kto mi powie jak odblokować tylna kanape jesli kluczyk pasuje i nic to nie daje
Rekomendowane odpowiedzi