piotreki Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Witam, jak w temacie czy mozna dostac taka plastikowa zaslepke ? Po prawej stronie mam po lewej juz nie Pytalem sie w serwisie to powiedzieli ze jest dostepna tylko ze zderzakiem chcialem w te plastiki wkrecic swiatelka do jazdy dziennej Edytowane 11 Września 2014 przez wrclaguna
maciucha512 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 TDI? Wlot powietrza na intercooler
Audi sline Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Jak masz jeden intercooler to bedziesz miec maskownice po stronie pasazera, a od kierowcy wlot powietrza. W wersji z dwoma np. 2.0 TFSi masz wloty z dwóch stron. Lecz jezeli nie chcesz wgl dostepu powietrza to moze coś wykombinujesz hihi.
Andy Garcia Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Witam, jak w temacie czy mozna dostac taka plastikowa zaslepke ? Po prawej stronie mam po lewej juz nie Pytalem sie w serwisie to powiedzieli ze jest dostepna tylko ze zderzakiem chcialem w te plastiki wkrecic swiatelka do jazdy dziennej Witam, jak w temacie czy mozna dostac taka plastikowa zaslepke ? Po prawej stronie mam po lewej juz nie Pytalem sie w serwisie to powiedzieli ze jest dostepna tylko ze zderzakiem chcialem w te plastiki wkrecic swiatelka do jazdy dziennej Witam, jak w temacie czy mozna dostac taka plastikowa zaslepke ? Po prawej stronie mam po lewej juz nie Pytalem sie w serwisie to powiedzieli ze jest dostepna tylko ze zderzakiem chcialem w te plastiki wkrecic swiatelka do jazdy dziennej Nr tych zaślepek: 8e0807151a01c 8e0807152a01c Po małych przeróbkach udało mi się wpasować w te osłony światła do jazdy dziennej. Pozdrawiam
PMRudy Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Mam 2.0 TFSI i pytałem o takie zaślepki. Gościu w serwisie powiedział że nie można w tą dziurę zamontować zaślepek, ponieważ to jest wlot powietrza, które chłodzi silnik czy intercooler. W każdym razie radzę zostawić te wloty odsłonięte.
Rekomendowane odpowiedzi