Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowy leasing Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Natrafilem na taka oferte :

http://www.audi.pl/pl/brand/pl/finansowanie/leasing.html

Czy ktos z was ma stycznosc z takimi umowami? Powiem szczerze ze jestem troche zszokowany, bo do tej pory szukalem na necie aut premium, kilkuletnie audi a5 kosztuje plus minus 80-90 tys pln. Tutaj w tym nowym leasingu wystarczy ze wplace 10 procent ceny audi , czyli wersja przeze mnie skonfigurowana wychodzi ok 160 tys pln. Czyli wplacam 16 tys pln , a pozniej przez 3 laqta płaci sie raty po 1600 pln netto. A po 3 latach gdyby wierzyc sprzedawcom z salonu moge oddac auto bez konsekwencji i wziac sobie nowy model. Wszystko ok, podoba mi sie ta oferta bo jak sprzedam swoja octe za ok 40 tys to zostaje mi jeszcze 26 tys na koncie a jezdze nowym audi na wypasie sline itp. Teraz pytanie do kogos kto siedzi w temacie, jakie są kruczki w umowie? Czy naprawde mozna auta nie wykupywać? Oddac je bez zadnych konsekwencji? Co sie dzieje w razie ewentualnej kradzieży lub wypadku? Jak to wygląda? Pan w salonie powiedzial ze te leasingi są bardzo popularne w Niemczech i ze teraz to przyszlo do Polski. Prosze o opinie w tej sprawie.

Edytowane przez exportsubripp
Opublikowano

też się nad tym zastanawiamy bo fajne A6 za +/- 300 tys PLN wychodzi 3000 netto miesięcznie :whistling: