Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 TDi] Bieda po lifcie, delikatny sleeper + gwint, 18zoll, czysto i nisko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ucierpiało coś więcej czy tylko zderzak?

Opublikowano
  • Autor

Ucierpiało coś więcej czy tylko zderzak?

Zderzak, ślizg zderzaka, błotnik się cofnął do środka, lakier na masce i błotniku i lampa do wymiany. Kupa kasy wyjdzie, mam nadzieję że ubezpieczalnia nie przytnie w ch*ja :kwasny:

Opublikowano

Ja za lekką obcierke i lampę wzolem 1600

Opublikowano
  • Autor

Ja za lekką obcierke i lampę wzolem 1600

Ja już nawet nie chcę zarobić na tym, ale jak liczyłem koszty naprawy, to wyjdzie - może wydać się nierealnie - ale około 1900zł. Wliczając w to blacharza i lakiernika ponieważ błotnik przesunął się do środka i będzie trzeba wyciągać płaszcz. Lampy ma oryginalne, więc chcę kupić nową też oryginalną a nie żadne depo srepo. Wciąż czekam na telefon od rzeczoznawcy, jeszcze się nie odezwał.

Opublikowano

Spokojnie jak bd to pokazuj palcem ze lampa Ori i tak dalej powinieneś spokojnie wziąść tyle

Opublikowano
  • Autor

Na to liczę, ale wolę nie zapeszać. Czekam z niecierpliwością aż się odezwą i padną jakieś konkretne kwoty i słowa, bo auto stoi, a takim potłuczonym wstyd jeździć.

Sprzedam za 8500 do negocjacji. Mechanicznie stan db+ a wizualnie to co widać powyzej.
Opublikowano

Za coś podobnego pol roku temu w przedlifcie udało się wyciągnąć od TU 2300zl. Czekałem sporo na rzeczoznawcę i kaske. Oczywiście na początku proponowali śmieszny tysiąc. Nerwów było sporo ale warto było poczekać. Powodzenia

Opublikowano
  • Autor

Za coś podobnego pol roku temu w przedlifcie udało się wyciągnąć od TU 2300zl. Czekałem sporo na rzeczoznawcę i kaske. Oczywiście na początku proponowali śmieszny tysiąc. Nerwów było sporo ale warto było poczekać. Powodzenia

A w jaki sposób i jakimi "nerwami" wywalczyłeś te 2300? Pierwszy raz mam taką sytuacje i nie ukrwyam, że nie wiem jak postępować z kolesiem co przyjedzie na oględziny.