Kraker Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Witam. Rano po podłączeniu VAG'a i sprawdzeniu temperatury w grupie silnika jest ok. Natomiast w grupie licznika: mam 60 stopni. Wymieniłem czujnik na nowy i oryginalny z ASO i to samo. Gdy się nagrzeje to pokaże 100 st a później wróci do 90 na liczniku. Termostat ok. Temperatura na kanale 51 ok. Test licznika OK. Gdy pokazuje więcej niż 90 a ja zgaszę i odpalę auto, to pokazuje 90. Moja teza: problem gdzieś na stykach... albo zimny lut w liczniku. Dobrze kombinuję? Edytowane 11 Września 2014 przez Kraker
voyte Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Mam podobnie. Mechanik twierdzi, ze to problem licznika. Jeszcze do konca nie zdiagnozowalem...
dread535 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 a mi sie wydaje ze zakres pracy temperatury w liczniku zaczyna sie od 60*. jesli grzeje dobrze to nie ma sie czym przejmowac. sprawdzaleś u kogos innego? na mam 1.8 ADR i mam na zimnym 50*
Kraker Opublikowano 12 Września 2014 Autor Opublikowano 12 Września 2014 Nie sprawdzałem u kogoś innego.
Rekomendowane odpowiedzi