Michalmichalo Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Problem nastepujący,szyber otworzy się raz i później nie chce sie zamknąć Gdy był otwarty przyjrzałem się prowadnicą.wszystko wydaje sie wporządku. Czy problem lezy po stronie silnika,czy całego mechanizmu z szybą???
SMS Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Kolego najprawdopodobniej problem leży w stykach pod tym pokrętłem. Moga byc powycierane i nie ma pewnie dobrego styku. Ja tak mialem i przeczyscilem to i podgiolem i zaczely lepiej przylegac.
wesz82 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 A co dzieje sie jak dasz uchylenie? Ostatnio miałem coś takiego ze szyber nie uchylał się,otwierał do końca a jak chciałem go zamknąć to nie domykał się,zostało mu tak z 2-3cm. Stało się to z dnia na dzień. Pojechałem do alektro na zakodowanie a on odkręcił silnik,coś pod nim pogrzebał i ustawił tak jak ma być.
Michalmichalo Opublikowano 15 Września 2014 Autor Opublikowano 15 Września 2014 Jak uchylę to potrafie go zamknąc ale tylko raz.Włacznik mysle że jest dobry bo gdy chce go zamknąć to słychać jakby cykanie przekaznika.Mój szyber otworzy sie i uchyli tylko raz,póżniej już zostaje korbka
SMS Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 ja bym jednak na twoim miwjscu sprawdził te styki kolego.
Michalmichalo Opublikowano 15 Września 2014 Autor Opublikowano 15 Września 2014 Ok sprawdze,może jakas podpowiedz jak dostac się do styków??wiadomo lampke trzeba wyjąć ale co dalej ??
Rekomendowane odpowiedzi