wrclaguna Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 radio concert 2 + od b7 było to nie raz poruszane Radio z B7 i MF B6 nie bangla
lolos1983 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 czyli musialbym miec kierownice z b7 z calym osprzetem zeby to radio chodzilo?pozostaje mi to sprzedac
black_edition Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 To w końcu jak jest z tymi radiami z b7 concert II, jaka końcowka nie przypadkiem jest to D ? Czym sie różni dokładnie radio ze multi zadziała z kiery b7 ? Czy mozna jakos podmienic płytke lub coś innego ? Może ktos otwierał radio z b6 i b7 albo ma informacje jakies
bociek666x Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jestem po wymianie kierownicy w mojej B6 na kiere MF z B8 + moduł z Q + tempomat. Kierownica zaprogramowana prawidłowo, działa podświetlanie oraz prawa rolka głośności. Nie funkcjonuje lewa rolka. Przyczyną jest Radio Concert II z B6? Jakbym założył takiego samego Concerta z B7 to wszystko będzie grało? Pozdrawiam
pawel427cui Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 cześć mam podobny problem mam kiere mf b6 i szukam radia które się dogada po czym poznać z jakiego samochodu pochodzi radio ?
GreGoriO Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 po numerze OEM. lub info od sprzedawcy.
Rekomendowane odpowiedzi