Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupie pilnie Turbine do AWX !!! :disgust:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 178,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kupie pilnie Turbine do AWX !!! :disgust:

trzeba bylo wiecej dmuchnac........... :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ja mam od AVJ-do regeneracji,ale chyba by podeszła-jak flanszę się przespawa... :kox::polew::wink4:

Opublikowano

Nie smiac sie prosze :angry:

Turbo niestety mialo sporo przelatane i nie wytrzymalo tempa rozwoju tak wiec czas na nowe ... wydatki :gwizdanie:

Opublikowano

Eurochip padł na Turbine , to ja nie mam powodów do narzekania. W niedzielę pojechałem na wymianę opon i ciapak używał Air Gun do odkręcenia śrub ,również do tej specjalnej. Obrobił ją i powiedział : Brother do you have big problem I cant open lock wheel nut!!!. Niech go szlag trafi.Jestem w gorącej wodzie kąpany i chciałem od razu ją odkręcić zamiast poczekać do poniedziałku i zamówić nowy klucz . Tłukłem młotkiem i przecinakami kilka godzin aż po poharataniu felgi ją zdjąłem.Opony wymieniłem . Wczoraj pojechałem do serwisu i mieli od razu ten klucz do mojej śruby. Moja wściekłość nie miała granic.[br]Dopisany: 13 Październik 2010, 00:14_________________________________________________

Nie smiac sie prosze :angry:

Turbo niestety mialo sporo przelatane i nie wytrzymalo tempa rozwoju tak wiec czas na nowe ... wydatki :gwizdanie:

Nowe kupowałem za 420 fuli.Mam namiary na tą firmę . Jest ona obok Leeds.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale nakrętka kręci się razem z trzpieniem amortyzatora tak ?.Ok. odpowiedziałem w tamtym wątku.

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale nakrętka kręci się razem z trzpieniem amortyzatora tak ?.Ok oi w tamtym wątku.

tak :wink4:
Opublikowano

No dobra turbina zamntowana wszystko gra i buczy ale...... ma ktos pomysl jak szybko pozbyc sie oleju ktory zalega mi w wydechu??? Zrobilem male dziurki w tlumikach i cieknie tam ciurkiem a auto dalej jak parowoz chociaz juz troche lepiej jest. :mysli:

Opublikowano

Robiłem kiedyś autko w którym padło turbo i po wymianie na nowe kopcił jak komin fabryczny ale po jakimś czasie mu przeszło.

Opublikowano
  • Autor

Panowie-co do spotkania-na 100% ceny nie spadna do konca pazdziernika...

Opublikowano

Ja tam sie pisze na wyjazd obojetnie na ceny poprostu musze sie odchamic i tyle :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no to teraz trzeba ustalić,czy być w hotelu,czy w B&b-jeśli hotel-to i restauracja w jednym miejscu-jeśli B&b dochodzi element "rozproszenia" po mieście :decayed: z drugiej strony-mamy się spotkać i pogadać,a nie najebać-to drugie to tylko dodatek :decayed:[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 23:26_________________________________________________jaka cisza... :kox:

Opublikowano

Czekamy na jesienną obniżkę :rolleyes:.

Opublikowano

Tylko czy sie doczekamy?? :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

po tym weekendzie-kończy się sezon,co oznacza,że ceny spadną--obadamy sytuację :wink4:

Opublikowano

ja narazie odpadam panowie problemy z kasa,jak nie urok to sraczka i zawsze cos mi wypadnie a teraz jeszcze na dodatek auto przestalo mi jezdzic......... :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

ja narazie odpadam panowie problemy z kasa,jak nie urok to sraczka i zawsze cos mi wypadnie a teraz jeszcze na dodatek auto przestalo mi jezdzic......... :wallbash:

nie ma problemu-obawiam się,że wielu z nas oszczędności dopadną,bo idą święta i każdy,albo zostaje tu,albo jedzie do polski-ja na przykład jadę, :wink4:

tak,czy inaczej-pieniądze z nieba nikomu nie spadają... :wink4:

Opublikowano

pieniądze z nieba nikomu nie spadają... :wink4:

No i wszystko poszlo w piz*u a ja caly czas myslalem ze sie doczekam tej kasy lecacej z nieba w UK :shocked:

Opublikowano
  • Autor

pieniądze z nieba nikomu nie spadają... :wink4:

No i wszystko poszlo w piz*u a ja caly czas myslalem ze sie doczekam tej kasy lecacej z nieba w UK :shocked:

:decayed::wink4: