cougarr2 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Może ktoś polecić jaki sprawdzony modem do mobilnego internetu orange. Z uwagi na fakt iż jestem agentem potrzebuję mobilnego neta zarówno w mieście jak i czasem na wsi. Chłop z orange polecł mi AnyData ADU890-W co myślicie ?? podobno modem jest jakiś DUAL ale gdzieś natknąłem się w necie że to zabytkowy modem.
Tzieland Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 A musisz brać orange? Wg mnie mają dosyć słaby zasięg i jakość neta poza centrami miast.
cougarr2 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Opublikowano 22 Września 2014 Nie musiałem ale PZU ma podpisaną umowę z Orange i za 9 zl miesięcznie mam net przenośny 3gb (tyle podobno ma wystarczyć).
Tzieland Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 9 zł to nie majątek Z modemem nie pomogę ale z doświadczenia napisałem, że ich net jest dosyć słaby :/
Onkel Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Poszukaj routerów mobilnych. Lepiej ściągają zasięg niż te pod USB. Coś typu zte mf63.
Capulet Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Poszukaj routerów mobilnych. Lepiej ściągają zasięg niż te pod USB. Coś typu zte mf63. Dokładnie, ja posiadam MF63 i u mnie na wsi łapie neta dość dobrze chociaż podłączony w mieście zapierdziela net dużo lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi