ziko02 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Witam, Mam aktualnie zwykle, grzane naleśniki i przymierzam sie do kupna foteli ktore mają el. sterowanie odcinka lędźwiowego. Czy bedzie problem z podłączeniem tych foteli u mnie?
Grzehu Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) a masz w podłodze czerwone gniazdo do podłączenia elektrycznych lędźwi ? jeśli nie masz to ciągniesz instalację, to są tylko 2 przewody do pociągnięcia jeśli masz to wpinasz i działa Edytowane 21 Września 2014 przez gumish
ziko02 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Opublikowano 21 Września 2014 a masz w podłodze czerwone gniazdo do podłączenia elektrycznych lędźwi ? jeśli nie masz to ciągniesz instalację, to są tylko 2 przewody do pociągnięcia jeśli masz to wpinasz i działa Mam czerwone gniazdo ale jest tam coś podłączone
Grzehu Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 a masz w podłodze czerwone gniazdo do podłączenia elektrycznych lędźwi ? jeśli nie masz to ciągniesz instalację, to są tylko 2 przewody do pociągnięcia jeśli masz to wpinasz i działa Mam czerwone gniazdo ale jest tam coś podłączone Może być Czerwona odpowiada za pakiet oświetlenia, elektryczne lędźwie oraz za fotele reg.elektrycznie.
ziko02 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Opublikowano 22 Września 2014 Mam żółtą, czerwoną i zieloną kostkę czyli rozumiem ze jesli jest ta czerwona to nie bedzie potrzeby wyprowadzania przewodów?
wrclaguna Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/273201-elektryczna-regulacja-odcinka-ledzwiowego-mam-czy-nies-line/?hl=ledzwie#entry3963866
Rekomendowane odpowiedzi