tatar123 Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Witam chciałbym okleić ten plastik folia carbonowa gdyż po latach brzydko wygląda .W jaki sposób mogę go wyciągnąć ?pozdrawiam!http://www.directupload.net/file/d/3756/y6ig7ifc_png.htm Edytowane 25 Września 2014 przez tatar123
jankes93 Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Z tego co pamiętam to musisz zdjąć boczek drzwi cały, pod rączką jest taka osłona plastikowa w kształcie okręgu, musisz ją pociągnąć w dół i zejdzie i pod nią jest śrubka, może Ci zejdzie bez zdejmowania boczku.
ryba85 Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 chyba trzeba zdjąć boczek bo od wewnątrz są srubki.
tatar123 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 Dzieki panowie, tak jak mowiliscie od srodka sa dwie śruby Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2
Adamo8715 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 kolego pokaz jak ci wyszło oklejanie
Fenrir Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Ja sobie odpuściłem oklejanie tych rączek bo ponoć ciężko to zrobić tak żeby nie poodłaziło. Strasznie dużo załamań. Ja u siebie chciał bym kiedyś pomalować te rączki lakierem do plastiku, robił ktoś tak i ma zdjęcia?
rysiu2006 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Ja sobie odpuściłem oklejanie tych rączek bo ponoć ciężko to zrobić tak żeby nie poodłaziło. Strasznie dużo załamań. Ja u siebie chciał bym kiedyś pomalować te rączki lakierem do plastiku, robił ktoś tak i ma zdjęcia? Kolego przerabiałem to malowałem to czarnym lakierem w spreju zapraszam do mnie tam mam zdjęcia jak wyszło a co do oklejania kiedyś próbowałem okleić u ojca w passku i jest bardzo ciężko więc mu też pomalowałem Edytowane 23 Października 2014 przez rysiu2006
ryba85 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Ja sobie odpuściłem oklejanie tych rączek bo ponoć ciężko to zrobić tak żeby nie poodłaziło. Strasznie dużo załamań. Ja u siebie chciał bym kiedyś pomalować te rączki lakierem do plastiku, robił ktoś tak i ma zdjęcia? ja malowałem tez czarnym lakierem w spreyu.matowym.i ładnie wyszło.miałem szare.
Adamo8715 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 i ja tez pomalowałem i jest git
damianw412 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Panowie obklejałem folią sam i tam nie ma dużo roboty więc nie wiem co marudzicie Wystarczy naprawdę dobrze zgrzać folie i się pięknie układa ,rączki nie są fikuśne więc sprawnie to idzie ,20min i miałem jedną rączke gotową Jak jest dobra folia to się pieknie układa no i ważne żeby to w dumu obklejać a nie na dworze Ale tak czy siak najlepiej to wygląda w kolorze Black Piano lub hydrografika Edytowane 24 Listopada 2014 przez damianw412
?ukaj Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja polecam również lakier/struktura z firmy BOLL to jest taki lekko chropowaty lakier w sprayu ja to pryskałem te właśnie boczki + lusterka.
davidoff82 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 lakier bolla do plastików ze struktura też mogę polecić, u mnie 4 lata w poprzednim audi bez skazy - teraz szwagier dalej nią jezdzi i nic sie nie dzieje z tym
Rekomendowane odpowiedzi