dawid_92 Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Tak jak w temacie. Podłączałem już separatory, wzmacniacze antenowe, filtry przeciwzakłóceniowe i nic nie pomaga. Co może być przyczyną że radio gubi zasięg, szumi. nie zawsze, ale często. jakieś pomysły? i rozwiązania ?
Arkadiush Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Tak jak w temacie. Podłączałem już separatory, wzmacniacze antenowe, filtry przeciwzakłóceniowe i nic nie pomaga. Co może być przyczyną że radio gubi zasięg, szumi. nie zawsze, ale często. jakieś pomysły? i rozwiązania ? a kolego czy jeździsz np na Hidach ? jeżeli tak to może być.. Sprawdź poprawne podłączenie wzmacniacza antenowego i zobacz czy dobrze separator podłączyłeś. Miałem podobnie i okazało się że wtyczki były nie dokładnie wpięte
dawid_92 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Opublikowano 29 Września 2014 właśnie to się zaczęło gdy zamontowałem ksenony, jakieś od bmw. Ale ksenonów nie mam dawno ;/ i sie zastanawiam. wywaliłem separator antenowy bo z nim było jeszcze gorzej i narazie jest ok, ale słychać szumienie czasem i gubi zasięg czasem. Separator podłączałęm do niebieskiego kabla w radiu.
BEX4 Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 kolego zobacz z innym kablem antenowym
dawid_92 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Opublikowano 29 Września 2014 powiem Ci że miałem na przedniej szybie kabel antenowy z naklejaną na szybe tasiemką i on też miał wzmacniacz w sobie i było tak samo prawie.
majkel_majki Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Bat anteny sprawdziłeś czy jest nie zgnity i nie przełamany w środku?
BEX4 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 podepnij kabel antenowy pod karoserie pojazdu moze to coś pomoże
dawid_92 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 nie mam batu antenowego, antenę mam w tylnej szybie. "podepnij kabel antenowy pod karoserie pojazdu moze to coś pomoże" czyli jak dokładnie ?
Rekomendowane odpowiedzi