Nelson Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Ja też będę do gregora jechał. www.gregor10.pl
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Ja też będę do gregora jechał. www.gregor10.pl Kiedy?
kiciafirerek Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Wszystko ładnie jedynie do ogólnego wypasu kiera mi nie pasuje jakaś taka... zwykła. A tak fela OK środek lepszy być nie może , mocy jak na emeryta z zapasem
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 W tym tygodniu wpadł gajger boost'u... a dzisiaj na pokładzie zagościł turbo timer HKS Type 0
roman_tyk Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 kolejne 1.8T na wrocławskich uliczkach, gratki fura niezla. Jaki boost i przeplyw?
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 Boost 1.1Bara Przepływ nie znany, logi trzeba zrobić
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 emeryt jak emeryt ale wygodny i pewnie całkiem sympatycznie się odpycha ... bezawaryjności życzę
Strażak R1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Ładnie z profilu na tym alu się prezentuje zapraszam do Mnie
Mortiis Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Spartan_Wroc. stroiłeś już to swoje cudo? Jak nie to jeśli masz czas i chcesz wybrać się na śląsk to pogadaj z chłopakami z CTR ograniają bez problemu takie setupy www.ctr-tuning.com/ Fajna ta Twoja skodziana
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 Coś tam strojone było na hamownie czas się wybrać w końcu
Duds Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Coś tam strojone było na hamownie czas się wybrać w końcu jadę w środę, możemy jechać to może nam taniej policzą
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 Aktualnie nie oddalam się od domu zbytnio...w każdej chwili mogę gonić na porodówkę
Rekomendowane odpowiedzi