Opublikowano 24 Lutego 201412 l szukasz sklepu a nie wiesz co chcesz kupic ? dev nie łam się opowiadaj lepiej jak fasolka
Opublikowano 24 Lutego 201412 l szukam naklejek typu vag, i innych zwiazanych z ta grupa. Tak wim ze sa dostepne na allegro, ale po prostu chcialem sie dowiedziec czy u nas tez mozna je gdzies wyrwac .
Opublikowano 24 Lutego 201412 l Autor fasola luzik, mama też, idziemy w srodę do lekarza... f*ck, sama pójdzie, ja musze jechac do Wawy
Opublikowano 24 Lutego 201412 l fasola luzik, mama też, idziemy w srodę do lekarza...f*ck, sama pójdzie, ja musze jechac do Wawy dobrze, że wszystko ok mój przez prace ani razu nie był ze mną, z drugiej strony tak się tłumaczył, bo się wstydził pojść
Opublikowano 24 Lutego 201412 l Autor a możesz odpowiedziec na moje pytanie ? co Ci jest potrzebne ? w SL nie ma żadnego tego typu sklepu chyba że chodzi Ci o taki sklep jak AutoBajer w Kobylnicy :polew::polew::polew:
Opublikowano 24 Lutego 201412 l odpowiedziałem Ci na Twoje pytanie. Ok, tak jak myślałem, właśnie myślałem ze nic takiego w Słupsku nie istnieje ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- Myslałem i myślałem, może troche za dużo odpowiedziałem Ci na Twoje pytanie. Ok, tak jak myślałem, właśnie myślałem ze nic takiego w Słupsku nie istnieje
Opublikowano 24 Lutego 201412 l odpowiedziałem Ci na Twoje pytanie. Ok, tak jak myślałem, właśnie myślałem ze nic takiego w Słupsku nie istnieje ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- Myslałem i myślałem, może troche za dużo odpowiedziałem Ci na Twoje pytanie. Ok, tak jak myślałem, właśnie myślałem ze nic takiego w Słupsku nie istnieje mistrzu
Opublikowano 7 Marca 201412 l w sobote nie dam rady, caly dzien do 20 w koszalinie. moze w nastepnym tyg albo w niedziele;-) ---------- Post dopisany 07-03-2014 at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany 28-02-2014 at 01:07 ---------- devastion, a jutro nie macie jakiegos spota?? ---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ---------- *devastation sorki;-P
Opublikowano 7 Marca 201412 l Autor Juz niebawem bedzie zmiana lokalizacji spotów I bedziemy mogli spotykać się codziennie