k4mik4dz31 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Witam. Jak w temacie, moje pytanie brzmi czy pasowaly by zawiasy ? mniej wiecej chodzi mi o to ze teraz mam silnik awx i 3 dni temu pasek rozrzadu stracil u mnie z 7-10 zabkow, silnik automatycznie zgasl, probowalem 2x odpalic motor ale krotkie przekrecenie rozrusznikiem. Plan mam taki jak by juz bylo wiadomo ze silnik jest trafiony i grubsza sprawa z remontem jego, to chcial bym wstawic silnik ARL 150km . I teraz pytanie czy taki silnik podeszedl by bez zadnych problemow? Z gory dzieki za odpowiedziSorry za brak polskich znakow ale szkolny komp nie pozwala zmienic klawiatury.
SotoM Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Nie wiem jak mocowania na łap do bloku ale oglnie awx od arl różni sie pd,turbiną oraz softem,wnetrze bebechów jest to samo. Ja bym najpierw rozmontował silnik i dokonał weryfikacji uszkodzeń pozycja tłoków w gmp jak i stan głowicy.
k4mik4dz31 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 Rozumiem, narazie czekam na kogoś ogarnietego w te sprawy grubsze i na nowy rozrząd z całym osprzetam jak będzie wszystko w porządku to dołożę tylko wtryski i może jakieś większe turbo do tego virusa i będzie malinka póki co czekam do next tygodnia i dowiemy się co jest ale dzieki
Rekomendowane odpowiedzi