Opublikowano 10 Października 201411 l Witam chciał bym w swojej audi wymienić zegary na jakieś fajniejsze myślałem nad jakimś fajnym podświetlanym mogli byście podrzucić mi tutaj swoje propozycje i jakie te zegary bym mógł zamontować z góry pozdrawiam
Opublikowano 10 Października 201411 l Witam chciał bym w swojej audi wymienić zegary na jakieś fajniejsze myślałem nad jakimś fajnym podświetlanym mogli byście podrzucić mi tutaj swoje propozycje i jakie te zegary bym mógł zamontować z góry pozdrawiam kolego jedyne fajne podświetlenie to lift zegary żadnych tuningów czy zmiany koloru podświetlania
Opublikowano 10 Października 201411 l Weź pod uwagę jeszcze imo. Może się okazać że musisz przerabiać.
Opublikowano 10 Października 201411 l Weź pod uwagę jeszcze imo. Może się okazać że musisz przerabiać. do lifta nie trzeba
Opublikowano 10 Października 201411 l Zależy chyba od licznika. kolego immo masz w licznikach w poliftach także jest problem kolega ma przedlifta a immo jest po za licznikiem pod stacyjką kluczyka w pętli i w kluczyku licznik ja mam lifta i nie musiałem immo kodować
Opublikowano 10 Października 201411 l W przed liftach immo jest w ecu, przy stacyjce to tzw czytnik kluczyka, w poliftach immo jest w liczniku także do przed lifta możesz założyć bez grzebania z immo trochę kabelkologi i działa Edytowane 10 Października 201411 l przez fatboy
Opublikowano 10 Października 201411 l W przed liftach immo jest w ecu, przy stacyjce to tzw czytnik kluczyka, w poliftach immo jest w liczniku także do przed lifta możesz założyć bez grzebania z immo trochę kabelkologi i działa dziękuje za tłumaczenie
Opublikowano 11 Października 201411 l Witam, Podłączę się do tematu - mam A4 B5 z 98 roku 1.9 AFN i chciałbym założyć zegary z modelu liftowego z 1/2 FISa - czy dużo będzie z tym przeróbek i problemów? Tzn czy zwykły śmiertrlnik poradzi sobie z tymi przeróbkami?
Opublikowano 11 Października 201411 l Wiem o tym ale, nie wiemy jaki licznik kolega sobie zafunduje. Tylko w liczniku z lifta będzie miał inne podświetlenie także zbyt wielkiego wyboru to on nie ma
Opublikowano 14 Października 201411 l Witam, Podłączę się do tematu - mam A4 B5 z 98 roku 1.9 AFN i chciałbym założyć zegary z modelu liftowego z 1/2 FISa - czy dużo będzie z tym przeróbek i problemów? Tzn czy zwykły śmiertrlnik poradzi sobie z tymi przeróbkami? moim zdaniem nie ma sensu ładować 1/2 lifta a całego lifta ja mam i nie chce innego
Opublikowano 14 Października 201411 l Arkadiush, zgadzam się z Tobą - efekt i komfort posiadania pełnego FISa jest na pewno bez porównania Boję się, że kupię zegary z pełnym FISem i wkrótce później padnie wyświetlacz, a to już większy koszt. Jeśli się mylę to wyprowadź mnie z błędu Zastanawiałem się tylko, czy z 1/2 FISa nie byłoby mniej roboty z przekładaniem i dorabianiem instalacji - tzn. czy nie pasował by plug&play do przedlifta? Oczywiście pomijając immo. Rozpatruję tą opcję, bo prawdopodobnie moje zegary już swoje wysłużyły i zaczął świrować mi wskaźnik paliwa.
Opublikowano 16 Października 201411 l Pełny i pół fis mają ten sam układ kabelków w niebieskiej i zielonej kostce, ale mimo ze ty też masz zielona i niebieska to masz inny układ kabli w nich wiec tak czy siak rzeźba cię nie ominie