Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zegary / światła tyle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym w swojej audi wymienić zegary na jakieś fajniejsze myślałem nad jakimś fajnym podświetlanym mogli byście podrzucić mi tutaj swoje propozycje i jakie te zegary bym mógł zamontować z góry pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam chciał bym w swojej audi wymienić zegary na jakieś fajniejsze myślałem nad jakimś fajnym podświetlanym mogli byście podrzucić mi tutaj swoje propozycje i jakie te zegary bym mógł zamontować z góry pozdrawiam :)

kolego jedyne fajne podświetlenie to lift zegary :) żadnych tuningów czy zmiany koloru podświetlania

Opublikowano

Weź pod uwagę jeszcze imo. Może się okazać że musisz przerabiać.

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem dzięki panowie :)

Opublikowano

Weź pod uwagę jeszcze imo. Może się okazać że musisz przerabiać.

do lifta nie trzeba :)

Opublikowano

Zależy chyba od licznika.

Opublikowano

Zależy chyba od licznika.

kolego immo masz w licznikach w poliftach także jest problem kolega ma przedlifta a immo jest po za licznikiem pod stacyjką kluczyka w pętli i w kluczyku ;) licznik ja mam lifta i nie musiałem immo kodować ;)

Opublikowano

W przed liftach immo jest w ecu, przy stacyjce to tzw czytnik kluczyka, w poliftach immo jest w liczniku także do przed lifta możesz założyć bez grzebania z immo trochę kabelkologi i działa

Edytowane przez fatboy

Opublikowano

W przed liftach immo jest w ecu, przy stacyjce to tzw czytnik kluczyka, w poliftach immo jest w liczniku także do przed lifta możesz założyć bez grzebania z immo trochę kabelkologi i działa

dziękuje za tłumaczenie :wink:

Opublikowano

Wiem o tym ale, nie wiemy jaki licznik kolega sobie zafunduje.

Opublikowano

z b8 :D

Opublikowano

Witam,

Podłączę się do tematu - mam A4 B5 z 98 roku 1.9 AFN i chciałbym założyć zegary z modelu liftowego z 1/2 FISa - czy dużo będzie z tym przeróbek i problemów? Tzn czy zwykły śmiertrlnik poradzi sobie z tymi przeróbkami? :)

Opublikowano

Wiem o tym ale, nie wiemy jaki licznik kolega sobie zafunduje.

Tylko w liczniku z lifta będzie miał inne podświetlenie także zbyt wielkiego wyboru to on nie ma :decayed:

Opublikowano

Witam,

Podłączę się do tematu - mam A4 B5 z 98 roku 1.9 AFN i chciałbym założyć zegary z modelu liftowego z 1/2 FISa - czy dużo będzie z tym przeróbek i problemów? Tzn czy zwykły śmiertrlnik poradzi sobie z tymi przeróbkami? :)

moim zdaniem nie ma sensu ładować 1/2 lifta a całego lifta ;) ja mam i nie chce innego ;)

Opublikowano

Arkadiush, zgadzam się z Tobą - efekt i komfort posiadania pełnego FISa jest na pewno bez porównania :) Boję się, że kupię zegary z pełnym FISem i wkrótce później padnie wyświetlacz, a to już większy koszt. Jeśli się mylę to wyprowadź mnie z błędu :) Zastanawiałem się tylko, czy z 1/2 FISa nie byłoby mniej roboty z przekładaniem i dorabianiem instalacji - tzn. czy nie pasował by plug&play do przedlifta? Oczywiście pomijając immo. Rozpatruję tą opcję, bo prawdopodobnie moje zegary już swoje wysłużyły i zaczął świrować mi wskaźnik paliwa.

Opublikowano

Pełny i pół fis mają ten sam układ kabelków w niebieskiej i zielonej kostce, ale mimo ze ty też masz zielona i niebieska to masz inny układ kabli w nich wiec tak czy siak rzeźba cię nie ominie