Tomcioidzi Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Witam jestem od niedawna posiadaczem Audi A4 b6 i chciałbym przedstawić mój problem. Dioda w boczku drzwi kierowcy po zamknięciu z kluczyka lub z drzwi kierowcy nie zapal się.Ciekawostką jest to,że zaczyna mrugać w momencie gdy po zamknięciu samochodu przycisk od świateł awaryjnych zapala się po czym po chwili gaśnie i wtedy naciskam ponownie na zamknięcie samochodu po czym znów zapala się czerwony trójkąt na jakąś chwilkę i po zgaszeniu jej zaczyna mrugać dioda.Dzieje się zawsze tak samo nigdy za pierwszym razem . Czy tak ma być czy mam coś pochrzanione.Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam. Witam jestem od niedawna posiadaczem Audi A4 b6 i chciałbym przedstawić mój problem. Dioda w boczku drzwi kierowcy po zamknięciu z kluczyka lub z drzwi kierowcy nie zapal się.Ciekawostką jest to,że zaczyna mrugać w momencie gdy po zamknięciu samochodu przycisk od świateł awaryjnych zapala się po czym po chwili gaśnie i wtedy naciskam ponownie na zamknięcie samochodu po czym znów zapala się czerwony trójkąt na jakąś chwilkę i po zgaszeniu jej zaczyna mrugać dioda.Dzieje się zawsze tak samo nigdy za pierwszym razem . Czy tak ma być czy mam coś pochrzanione.Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam. Nikt nie wie o co tu chodzi nie potrafię do tego dojść za żadne skarby może coś z kodowaniem i da się to zmienić?. Proszę o jakąś pomoc.Dziękuje. Edytowane 18 Października 2014 przez Tomcioidzi
nitroo Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Masz jakieś błędy w module komfortu?
nitroo Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Sprawdź, jaką masz wartość w Coding w Module komfortu. Zobacz tutaj w temacie, jak to sprawdzić: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/ Podlicz sobie wartość, jaką tam masz (poniżej info o tej diodzie). +2 – potwierdzenie aktywacji/deaktywacji alarmu przez odpowiednią sygnalizację diody w drzwiach kierowcy Edytowane 18 Października 2014 przez nitroo
Tomcioidzi Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 ok dzięki jutro to sprawdzę 1
Rekomendowane odpowiedzi