otis8 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 czy ktos mial stycznosc ,doświadczenie z tymi felgami. zaproponowano mi je w gdanskiej sieci Centrum Naprawy Felg. nie są wcale tanie.. (srednio 530zl za 17cali) wyglądają niezle długa gwarancja itp. i prosze niepiszcie ''kup ori'' bo jak to mawia moj znajomy "samochod wygląda w nich jak w kapslach''
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 ''kup ori'' bo jak to mawia moj znajomy "samochod wygląda w nich jak w kapslach'' Lepiej kupić plasteline ..i przepłacić Można jakiś przykład tych felg ?
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 http://www.gtracing.pl/ Zlekka festy Obstawiam , że to CZAJNA ps. Chrom na tych felgach wygląda strasznie delikatnie ...i wzory ..od których roi sie na allegro :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 nie chce być nie miły ale- kibel na maxxa te "kołpaki"
otis8 Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 spoko.tez niejestem zachwycony ich wyglądem .. ale myslalem ze moze ktos miał z nimi styczność(zakupił-używał) bo zaproponowano mi je w jednym z lepszych serwisów felg w Gdansku... CNF. a gdy zapytalem pracownika jaka to produkcja...odpowiedział: szef niemowil dokladnie ale robione specjalnie dla nas oczywiscie jak wszytskie inne serwisy mają dostep tez do alessio,OZ,i innych ale jak to powiedzieli na zamowienie i niewiedzą bez telefonu jaka cena to wszystko troszke mnie zraziło do tego serwisu (i do cen ich opon często o 150zł :shocked:droższych od cen internetowych) w związku z tym moze ktos poleci mi jakis dobry serwis-diler felg w gdansku. dziekuje za wszystkie wczesniejsze i pozniejsze opinie i sugestie. pozdrawiam
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 na zamowienie i niewiedzą bez telefonu jaka cena ..onie nie wiedzą ile sobie mogą narzucić ..dlatego nie mówili ceny
Rekomendowane odpowiedzi