Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wymiana radia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce zmienić radio na alpine i zastanawiam sie nad tym jak to radiosie tam zamontuje skoro to seryjne jest szerokie i ma swoją kieszeń. Moze mi ktoś podesłać link do tego co trzeba kupić aby takie radio weszło? widzę na alegro rożne atrapy ale i całe kosze ...

Opublikowano

Jakie radio chcesz dokładnie włożyć? http://allegro.pl/radio-blaupunkt-sydney-220-bt-mp3-ramka-audi-a4-b6-i4645954261.html Napisz do delikwenta żeby sprzedał Ci samą ramkę. Na bank Ci podpowie co będzie pasowało.

Opublikowano

W komplecie powinieneś dostać odpowiednią przejściówkę, więc o to też pytaj.

Opublikowano

Od razu uprzedzam przed nowymi wynalazkami Alpine. Kupuj tylko modele starsze z serii CDA. CDE i nowsze olej bo to syf który nie gra. Chyba , że lubisz bajery a grac może kiepsko;] Polecam 7893/7894 , 9812/9815 , 9855 (trochę ostrzy na górze ale jest git) , 9833 i 9835 (różnią się wyświetlaczem na korzyść tego drugiego). Ogólnie 9835 to chyba jedno z najlepszych jednostek tej firmy.

Edytowane przez Mesiah

Opublikowano

Między fabryką a Alpine będzie przepaść B)

Opublikowano

A no będzie. Bose gra o półkę lepiej po przesiadce z Concerta. No ale to i tak niska półka. Dobre 2 way na przód i fajny szybki subik w bagażniku miażdży bose pod każdym względem.

Edytowane przez Mesiah

Opublikowano

Już sam dobry odseparowany przód + Alpine lub Pioneer pozamiata Bose'em podłogę

Opublikowano
  • Autor

Ja mam wzmak bose i sub a reszta to hertz :-) a che wstawic iDA-X301 alpiny, oby dzwiek z pena byl bez strat...

Opublikowano

Znajomy miał iDA i szybko sprzedał, przesiadł się na Pionnera

Opublikowano

Ja mam wzmak bose i sub a reszta to hertz :-) a che wstawic iDA-X301 alpiny, oby dzwiek z pena byl bez strat...

Daj sobie spokój od razu. Alpina z tej serii gra gorzej niż nowy kenwood za 300zł który jest śmieciem. Na bank concert ze zmieniarki zagra lepiej niż ten szajs z usb.

Opublikowano

Kenwooda lepiej w ogóle nie kłaść tak na marginesie

Opublikowano
  • Autor

Te cda pamietam kolega mial i super byla jakosc dzwieku na pelnym zestawie hertz moze polecicie cos w podobnej kasie ale z usb i mp3

Opublikowano

Koleś przesadził z ceną bo takie można kupić poniżej 500zł ale to według mnie jedyne radio z SD , USB itp które gra jak należy. Dodatkowo ma aktywną zwrotnicę i wygląda jeszcze ok.

http://allegro.pl/jvc-kd-sh1000-usb-karta-sd-cd-mp3-gwarancja-i4718306428.html

Szukaj takiego jeśli musisz mieć USB. Jeśli nie , tylko Alpine CDA albo Clarion (958RMC)

Znalazłem taniej. http://olx.pl/oferta/radioodtwarzacz-jvc-kd-sh1000-CID5-ID6JSqt.html#5266f0a070 . Stan pewnie nie tak ładny ale raczej ok. Dzwoń do gościa , proś o lepsze zdjęcia i proponuj 450 z wysyłką kurierem w cenie. Zgodzi się na bank.