Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Manetka do wymiany ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wyjełem manetke przeczyscilem styki wkladam a tu nadal brak dlugich tylko mruganie a dlugie załanczaja sie przy wlanczaniu kierunku prawym . Juz z 3 razy rozkladalem i skladalem bo myslalem , ze cos zle zrobilem. Dalej w czarnej d*pie !

Opublikowano

też to u siebie przechodziłem, skończyło się na kupnie nowej manetki -_-

Opublikowano

Witam.

Miałem taki sam problem moje przestały działać w moim przełączniku tylko działało miganie długimi , długie na stałe nie działał i pod koniec zaczeły przerywać kierunki.

Kupiłem nowy przełącznik te same objawy co moze byc nie tak ? W nowym przełączniku po 3 godzinach od montażu zaczeły działać długie na stałę i miganie też działa a kierunki dalej przerywają

Opublikowano

Witam.

Wyjełem manetke przeczyscilem styki wkladam a tu nadal brak dlugich tylko mruganie a dlugie załanczaja sie przy wlanczaniu kierunku prawym . Juz z 3 razy rozkladalem i skladalem bo myslalem , ze cos zle zrobilem. Dalej w czarnej d*pie !

Źle poskładana manetka. Jak u siebie robiłem to za n-tym razem złożyłem poprawnie. Kiedyś znalazłem w internetach jak to złożyć, w moim przypadku okazało się, że blaszki były minimalnie zgięte, naprawiłem i śmiga do tej pory.

Opublikowano
  • Autor

Witam.

Źle poskładana manetka. Jak u siebie robiłem to za n-tym razem złożyłem poprawnie. Kiedyś znalazłem w internetach jak to złożyć, w moim przypadku okazało się, że blaszki były minimalnie zgięte, naprawiłem i śmiga do tej pory.

ok.Ale pytanie gdzie popełniłem bład??? przy dwoch blaszkach w 2 czesci manetki czy pogielem przez przypadek pojedyncza blaszke w 1 czesci odpowiedzialna za wlaczenie krotkich swiatel . Nie chce sie poddawac i podarowac tej cholernej manetce !

Po kolejnym skladaniu kierunki ok juz dzialaja dlugie tylko na krotko . poddaje sie i kupuje uzywke. Wydaje mi sie ze przelacznik ktory napiera na dwie blaszki od dlugich jest troszke stopiony i w tym tkwi problem .

Opublikowano

A ja miałem to samo, WD-40 z rurką napsikane w styki i działa już prawie dwa lata. Jakiś czas temu ktoś na tym forum miał ten sam problem, doradziłem mu to samo i u niego też zaczęło działac

Edytowane przez GOLI