Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Drżenie wkładu lampy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nie, z zarowkami problemow nie mam.

Wysłane z mojego C6903

Opublikowano

Mi tak skacze w jednej lampie po wymianie na soczewki z b8 , a jak wjadę na połataną drogę to skaczą obydwie i ludzie za którymi jadę myślą że długimi im mrugam, fachman co to robił powiedział że te soczewki z b8 są cięższe i to normalne.

Opublikowano

no właśnie najgorzej z tymi przed nami, ostatnio wracam z Zielonej Góry wyprzdził mnie Benz na blachach ze Zgorzelca i po chwili hamuje przedemną - zobaczyłem tylko że Panowie mają grube szyje i mi się gorąco zrobiło :) Ale polecieli dalej ufff

Myślałem, że mi taczkę chcą zawinąć heee :)

muszę rozebrać tą lampę, poszukam coś na forum ale gdyby ktoś był pierwszy to "please" o linka.

dzięki

Opublikowano
  • Autor

myślą że długimi im mrugam

Ło, to u mnie aż tak dużego drżenia nie zaobserwowałem.. Jeszcze jadąc nocą nikt z naprzeciwka nie dał mi znać że oślepiam, chyba że mają to w poważaniu, czego ja np nie mam i jak mnie ktoś oślepia, to przymykam oczy i walę długimi ;)

Opublikowano

Inaczej jest jeśli się mija z kimś a inaczej jak jedziesz za jakimś autem i jak nie ma fotochromu to w lusterkach gostek ma dyskotekę, ale takich dróg wokół mnie coraz mniej. Swoją drogą jak komuś odmrugnę długimi to ma trochę zdziwko jaka światłość się robi.

Opublikowano
  • Autor

To musiałbym jechać kilkaset metrów za tym kimś, bo dojeżdżając nawet do samochodu przede mną ów drżenie widzę dopiero jak się zatrzymam i to też nie w każdym przypadku.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Miałem podobny problem po regeneracji odblysnika ale problem usunięty. Brakowało spinki takiej jakby sprężynki u dołu w lampie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Zapomniałem już o tym poście.. Ale zgadza się, miałem dokładnie to samo.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

• 1 rok później...
Opublikowano

Drgania odbłyśnika świateł mijania (widoczne szczególnie na wolnych obrotach) pochodzą również od regulatora tych świateł (elektrycznego silniczka) - w wyniku zużycia przekładni wewnątrz regulatora (w każdym modelu audi , czy innego auta). Przekonałem się o tym po wymianie - go w lewej lampie ( bo "wariował" z ustawieniami)  - w lewej lampie drgania znikły w prawej pozostały. Zamiennik z sklepu około 75 zł. z serwisu około 215zł.

W związku z tym mam pytanie czy ktoś usuwał luz w tym regulatorze - czy jest to wykonalne?