Caporeira Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Podobno ten błąd nie musi mieć wpływu na szarpanie. Naprawa ma kosztować jakieś 3500 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek181289 Opublikowano Niedziela o 16:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:08 Witam, Mam problem ze swoim multitronikiem, 2013r, przebieg 320000 km. Na zimnym bardzo ciężko jest ruszyć pod górę, nie może ruszyć a jak załapie to szarpie. Na rozgrzanym silniku jest dużo lepiej ruszyć na wzniesieniu. Olej wymieniany drugi raz za mojej kadencji, żadnych zmian. Skrzynia nie szarpie, przy zmianie przełożeń żadnych niepokojących objawów. Pytanie czy próbować robić adaptacje? Przeczytałem wiele tematów, u jednych adaptacja pomogła, u innych zaszkodziła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdajaca Opublikowano Niedziela o 16:50 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:50 Cześć. Tylko do przodu jest ten problem czy do tyłu też??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek181289 Opublikowano Niedziela o 18:23 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:23 Do przodu ciężko ruszyć, tył dużo lepiej działa na zimnym. Dodatkowo stojąc pod górę przodem auto się trochę stacza zanim się zatrzyma będąc na Drive bez dodawania gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi