daniell-gda Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Witam, posiadam mmi basic czerwone z bluetooth , jak wsiadam do auta to bluetooth łączy się z telefonem , po kilku minutach jazdy lub kilku nastuminutach, mmi bluetooth traci połączenie z telefonem i tak jest za każdym razem , co może być przyczyną .
piotrekkkk Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam, posiadam mmi basic czerwone z bluetooth , jak wsiadam do auta to bluetooth łączy się z telefonem , po kilku minutach jazdy lub kilku nastuminutach, mmi bluetooth traci połączenie z telefonem i tak jest za każdym razem , co może być przyczyną . U mnie pewnego dnia po prostu znikła ikonka bluetooth i urządzenie było nieaktywne. Problemem był zawieszony sterownik w komputerze. Wizyta w ASO, koszt 150zł
daniell-gda Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2014 u mnie dzial bluetooth lecz czasami podczas jazdy traci zasieg z telefonem i ikonka znika Czy soft może mieć na to wpływ że telefon traci połączenie z bluetooth ??? dodam że jak łącze się z nokia 206 to jest ok
tomekpal Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 witam. mam to samo. u mnie raz połączenie trwa 10 min, raz 3 min. po ponownym odświeżeniu telefonu - połączenie wraca wydaje mi się, że to raczej wina naszych telefonów... mam smartfon goclever
daniell-gda Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Może aktualizacja mmi pomoże , ja mam aktualizację z roku 2008
krezol Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 WitamMam inny problem. Przez około 2 miesiące bluetooth działał idealnie. Od jakiegoś tygodnia często się zdarza, że po odebraniu telefonu (lub wybraniu numeru) nie działa mikrofon oraz nic nie słychać przez głośniki. Po wyszukaniu od nowa telefonu problem znika na chwile i to nie zawsze. Połączenie telefonu na wyświetlaczu jest cały czas(normalnie mogę zakończyć rozmowę). Posiadam oprogramowanie K0257.Czy ktoś się spotkał z takim problemem, bo jest to irytujące.
andynl Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 A telefon masz ciągle ten sam czy w miedzyczasie była zmiana?
krezol Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Załatwione. Hard reset telefonu pomógł. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez krezol
marcys001 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Witam, jak podłączyć telefon za pomocą bluetooth (telefon nie potrafi znaleźć urządzenia)? Czy można stwierdzić że dany model samochodu posiada lub nie urządzenie bluetooth? Przepraszam kolegów za te pytania ale jestem kompletnym laikiem Pozdrawiam
skociol Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Chlopaki gdzie jest mocowany modul bt w a4b8? Przestal dzialac i cos smierdzialo, chcialbym go sprawdzic.
daniell-gda Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 jak masz mmi 2g to pod prawą podłogą nogami pasażera przód moduł jest w czarnej obudowie
skociol Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Tak dla pewnosci, czym sie rozni mmi 2g od 3g? Pod nogami rozumiem ze pod wykladzina a nie w skrzynce pod fotelem pasazera? Sprawdzilem mam 3g. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez skociol
daniell-gda Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2015 pod wykładziną w skrzynce
skociol Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 I po problemie. Nie majac gniazdka aux pociagnalem dluzszy kabel ze schowka i przy zamykaniu schowka za ktoryms razem sie zlamal i zrobil zwarcie. Kabel odpialem, mmi zresetowalem i wszystko dziala. Doszedlem do tego przed chwila jak zona powiedziala ; wiesz jak podpinam tel to tylko glosniki z prawej strony dzialają?. I wszystko jasne. Dzieki za pomoc w ustaleniu za umiejscowienie bt. Mam nadzieje ze ta informacja nie bedzie mi potrzebna??
Rekomendowane odpowiedzi