sorretun Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Witam. Mam pytanie do was drodzy forumowicze. Chodzi o zamykanie drzwi przyciskiem od srodka po stronie kierowcy ktory po przyciśnięciu zamyka wszystkie drzwi. I tu jest problem, bądź nie, zamykać zamyka ale tylko 3 drzwi bez drzwi kierowcy. A powinny wszystkie. Chciałbym założyć centralny zamek ale mam problemy z tym czymś Proszę o pomoc.
a4_2000 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) na moją logike to centralny juz masz nie musisz go zakładac....a z kluczyka od strony kierowcy i pasażera zamyka ci wszystkie drzwi?? Edytowane 31 Października 2014 przez a4_2000
sorretun Opublikowano 31 Października 2014 Autor Opublikowano 31 Października 2014 Tak zamyka. Ale gdzie ta centralka niby jest ? bo nie czaje. Bo z pilota nie zamyka sie ..
a4_2000 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 jakbys nie miał centralki to musiałbys kazde drzwi po kolei zamykać....moze z pilotem masz cos nie bardzo....a jesli ten przełączniczek wdrzwiach nie zamyka tylko tych od kierowcy to pierwsze co bym go przeczyscił moze styki juz zasniedziły leciutko
buraslg Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Może trzeba dodać ten kluczyk (pilot) do zamka (kluczyk dodaje się przez włożenie kluczyka do zamka od strony kierowcy, wciśnięcie przycisku zamykania i obrócenie w prawo z cały czas wciśniętym guzikiem, przynajmniej u mnie tak jest), albo trzeba wymienić baterie w pilocie?
Rekomendowane odpowiedzi