derantis Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam.Panowie mam problemy z sciemnianiem lusterek a w szczeguónosci lewe i wewnetrzne.. prawe sciemnia ładnie dodam ze nie sa porozlewane czy cos... Prosiłbym o jakies porady od czego zaczac sprawdzanie i szukanie usterki .. i jak panowie nikt nic nie doradzi? chyba nikt nie miał takiego problemu?
michalchelm Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Witam miałem taką sytuację z zewnętrznym lusterkiem w B7 i Golfie 5, w obu przypadkach pomogło przelutowanie styków z tyłu wkładu lusterka Edytowane 9 Listopada 2014 przez michalchelm
derantis Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 musze to wyprubowac kurcze jutro podjade do elektryka i mu to podpowiem.. u jednego byłem do sie dziwił ze lewe sie sciemnia a srodek i prawe nie jak z srodka idzie sygnał ... od czegos trzeba zaczac to sie przelutuje te styki kurcze lipa co jade do elektryka to kazdy mowi <<nigdy takiego czegos nie robiłem i nie chciałbym tego spidolic..>> i normalnie opadaj mi rece problem mnie irytuje... panowie moze macie jakies doswiadczenia z takim tematem i co mogłbym sam sprawdzic i mozliwie naprawic . proszeeeeee o pomoc i co nikt nie miał z takim czyms do czynienia??
Rekomendowane odpowiedzi