this.jaku Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Witam, W podłokietniku mam mocowanie na telefon. Czy istnieje możliwość jego demontażu? Mocowanie stanowią 4 punkty, okrągłe główki, bez profili, więc wykręcić się nie da. W lewej części bagażnika (za ścianką) mam subwoofer, który nie działa. Jak zabrać się do tematu? Jest to mój pierwszy samochód, a sam jestem świeżakiem w temacie motoryzacji. Jeśli potrzeba precyzyjniejszych informacji, lub są jakieś uwagi co do użycia właściwego nazewnictwa, zamieniam się w słuch. Edytowane 8 Listopada 2014 przez this.jaku
djmario122 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Podepnę się pod temat. Mam ten sam problem.
Sejwel Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Masz ori radio czy niefabryczne?
djmario122 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Kolego z tym subwooferem to musisz sprawdzić czy mas podłączony do radia po CANie. Czyli taka 3 kostka z tyłu radia. Cała czarna lub niebiesko-zielono-żółta.
Sejwel Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Jeśli masz niefabryczne radio to musisz mieć specjalną przejściówkę do załączenia suba i tylnych głośników. Jak coś pisz na priv.
Rekomendowane odpowiedzi