kubajvc Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 jak zdemontowac lampke w podsufitce w bagazniku a avancie ? cos przestała mi swiecic jak sciagnałem ta plastikowa rozpraszającą swiatło przykryweczne zauwazyłem ze blacha ktora izoluje ciepło robi zwarcie. ale nie wiem ktory bezpiecznik jest za ta lapmke odpowiedzialny wiec chciałem sprawdzic czy tam czasem cos sie nie wypalilo .
nitroo Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Podwaź czymś płaskim. Wyciąga się tak samo jak tylna lampka pasażerów.
turzol Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Wystarczy podważyć od strony kabiny i wyjdzie
POWER-KRIS Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Dobrze obejrzyj bo do niej woda wpływa przez nieszczelna antenę rekina. Taka wada fabryczna. U mnie nawet kostkę zjadło.
kubajvc Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 to pewnie bedzie to bo mam rekina i uszczelka sparciała pod nim :/ dziekuje bardzo za info pozdrawiam
HatefulEvil Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 To mnie nastraszyliście: zdjęcie O dziwo nic nie cieknie. Poruszałem wtyczką "przeczyściłem paznokciem" luty i działa.
Rekomendowane odpowiedzi