Dev Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 no to powinna robić a nie robi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Hamulec nic Ci nie pomoże tylko lina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 ale przecież ośką jak wjedziemy na lód to tam też jest przekazywane 100% mocy na jedno koło tak ? to które jest na lodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ale tutaj masz zwykły otwarty mechanizm roznicowy, tam zawsze jest przenoszony naped na koło które ma lżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 no wlasnie. tak czy inaczej quattro pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Oczywiscie ze pomaga Duzo pomoże wrzucony Torsen do oski auto zupelnie inaczej sie prowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dev jaki olej lać do dyfra? W skrzyni tez wymieniać? Bo będę miał graty do swap na wierzchu i łatwo wymienić przy okazji. Chyba ze nie Trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 każdy który spelnia norme audi do tej skrzyni, jezeli trzeba to zmieniaj tylko uwazaj abys sie nie pomylił, bo w Twojej skrzyni jest nie jeden, nie dwa a trzy korki (dwa od automata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nie nie mowie teraz o skrzyni manual od 3.0v6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 podaj wiecej danych o aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Skrzynia jest od 3.0 v6. Oznaczenie skrzyni to GBD. Wsadzam ją do mojego 1.8T Bex zamiast multitronica i dokładam quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 jaki rocznik auta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Mojego Czy dawcy? Mojego 2004 dawca nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) własnie chodzi o dawce, a w przyblizeniu ? znalazłem, ETKA chodzi jak slimak nr ori oliwy G052911A2 ja leje ten: http://www.ravenol.pl/166-344-thickbox/ravenol-mtf-2-sae-75w-80.jpg ma ta sama norme co ori do tej skrzyni masz juz tylny dyfer ? bo tutaj musisz pamietac o jednej waznej sprawie dyfer pasuje tylko o oznaczeniu FUB, inny nie Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 dowiem się jeśli chodzi o rocznik. No dyfer jest od tej skrzyni, ale musze się spytać o oznaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 juz nie szukaj, wszystko znalazłem przełożenie główne w tej skrzyni jest 35:8 i w tylnym dyfrze musi byc takie same inaczej torsen pojdzie sie yebac aaaaa oleju do skrzyni lejesz 3 litry do dyfra 1.5 litra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 to olej mówisz wymienić tu i tu podczas swapa. okej. Kuźwa tyle do ogarnięcia jest w tej kwestii że już się boje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 zaden problem, spokojnie sobie wszystko ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 bo jeśli chodzi o skrzynie to przełożenia będą ok raczej ? Bo to jedyna 6b skrzynia benzynowa w normalnych pieniądzach sprawdze dokładnie czy ten dyf jest FUB.. dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi