rafal9119 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Siema pekła mi prowadnica bagnetu w ADR jak mam ją wymienić ? pękła w połowie nie da rady tam reki wsadzić. musze wyciagać kolektor???
Bartoszzz Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Prowadnica bagnety wchodzi na wcisk w rurkę metalową. Spróbuj jakimiś szczypcami dłuższymi złapać, poruszać troszkę w koło żeby się rozruszało trochę i pociągnąć do siebie, może wyskoczy. Choć obawiam się, że plastik będzie po latach już mocno łamliwy i będzie trzeba to po kawałkach rozwalać. Tylko uważaj by nic nie wpadło do miski.
rafal9119 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 ok spróbuje tak jak mowisz . Może uda sie go wyciągnąć Panowie mam takie pytanie ostatnio pekla mi ta prowadnica bagnetu i jeszcze jej nie mam a zauwazyłem ze po przejechaniu 100 km mam majonez na bagnecie. pod korkiem jest czysto . jest to wina tego ze pekł ten plastik i ciagnie wilgoc czy jak do tej pory wszystko było ok
ja74687 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Może tak być mamy teraz sporą wilgotność Zamontuj prowadnicę i zobacz co się będzie działo
largovinch Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Też muszę to wymienić ale obawiam się że bez zdjęcia kolektora się nie obejdzie :/
rafal9119 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 Dzis kupiłem i wymieniłem i poszło w bardzo latwy sposób. a mianowicie nie sciagajcie kolektora tylko na bagnet wcisnij prowadnice i razem z bagnetem spróbuj go w ta rurke wcisnac u mnie poszło bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi