Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Amortyzatory monroe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, czy jest ktos w stanie rozszyfrowac mi oznaczenia 8E0 413 031 BT; 8E0 513 033 N

Edytowane przez devilek666
Opublikowano

Hej, co tu rozszyfrowywać, podajesz numery OEM amortyzatorów, odpowiednio przód i tył :) Co dokładnie chcesz rozszyfrować ?

Opublikowano

Hej, co tu rozszyfrowywać, podajesz numery OEM amortyzatorów, odpowiednio przód i tył :) Co dokładnie chcesz rozszyfrować ?

To, do jakiego samochodu sa dedykowane

Opublikowano

Czy jest ktos w stanie powiedziec mi jak bedzie sie zachowywac auto jak zaloze do niego amory od ciezszej wersji?? tzn np od 3.0 do 2.0? czy to wogole wchodzi w gre?

Opublikowano

Panowie mam problem z doborem amortyzatorów do mojej audi. Kupiłem już ją z obniżonym zawiasem ale nie mam pojęcia co to za sprężyny ale amortyzatory mam ori

MONROE 8E0 513 033 G czerwone MN2 HB 663. Chcę wymienić na nowe z tyłu i nie wiem do jakiego zawieszenia dobierać amory czy 1BE czy 1BV?

Opublikowano

O ile się nie mylę do 1be i 1bv szły takie same amory tylko sprężyny były inne,1be -20mm,1bv -30mm,ja kupiłem Monroe E1284 i do tego osłony,odboje PK137

Opublikowano

Jeżdżę na nich 2 rok , jest ok ,cena z osłonami 500-550zł za 2szt nie pamiętam dokładnie