Skocz do zawartości
IGNOROWANY

chłopaki pomocy ...xenon mrugajcy tylko podczs dodwania gazu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chłopaki ..mam taka przypadlosc w moim b7

mam bixenony skretne ..i wszystko fanjnie pieknie idealnie swieca obydwa..

ale jeden z nich dokladnie lewy od kierowcy .,,

mruga sobie ale tylko wtedy gdy dodaje gazu i zaby bylo smieszniej tylko jak auto jest w ruchu ...( NA POSTOJU MOGE DAWAC GAZU ILE WLEZIE I NIC NIE MRUGA ) i do tego jeszcze w poczatkowej fazie dodawania gazu ..normalnie dyskoteka ..i od czasu do czesu przez to gasnie..

przekladalem zarniki stronami ..i nic to nie dalo dalej ta sama lampa ..

xenony zawsze idealnie swieca od wlaczenia ..i puki nie jade jest ok...DODAM tez ze obydwa swieca tak samo maja kolor sa to philipsy

ktos wie ocb>?>>>>?>>>>>>>>>>>>>>>>>>

styki lampy i przettwornicy sprawdzalem i wygladaja idealnie ..

Opublikowano

A próbowałeś przełożyć miejscami przetwornice? Może to problem przetwornicy?

Opublikowano

Od paru dni mam to samo i też lewa :(

Opublikowano

nie nie sprawdzalem odwracaniem przetwornic ale sprawdze w piatek ..bo bede itak zderzak rozbieral bo musze go jeszcze lekko poprawic na regulacjach ...:) ...

nie nie sprawdzalem odwracaniem przetwornic ale sprawdze w piatek ..bo bede itak zderzak rozbieral bo musze go jeszcze lekko poprawic na regulacjach ... :) ...

dzis przemienilem przetwornice ..i do tego spryskalem kontaktem wszystko co ma styki ..i roznice widze odrazu ...mianowicie na wlaaczniki swiatel nie palila mi sie gorna kropka nad zarowka ..zawsze byla pusta a teraz sie pali ...wiec moze gdzies styk byl zasniedzialy ..posmigam zobacze ..

Opublikowano

u mnie przyczyna była przetwornica,,,,zmieniając na nowe zarniki stara przetwornica nie wyrabiala,,,

Opublikowano

u mnie przyczyna była przetwornica,,,,zmieniając na nowe zarniki stara przetwornica nie wyrabiala,,,

zamienilem stornami przetwornice i narazie nic nie mruga :) zobaczymy ...co bedzie dalej ..

zamienilem stornami przetwornice i narazie nic nie mruga :) zobaczymy ...co bedzie dalej ..

no niestety ale jak jest z drugiej strony mruga duzo zadziej ..ale nadal mruga..

ktos gdzies naprawia przetwornice al?