Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lektor do MMI 3G BASIC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moge zrobic obraz plyty i na jakiś serwer wrzucę ale dopiero w weekend bo w lapku nie mam CD-ROMu

Opublikowano

Ponoć wszystkie auta w pl od polowy 2011 mają mieć język pl. Unijna dyrektywa. Może podedzie płyta z auta 2012 do przedliftow. Ma ktoś taka plyte. Czym różnią się jednostki mmi 3g basic 2010-2012 od 2012-2015 ?

Opublikowano

Ponoć wszystkie auta w pl od polowy 2011 mają mieć język pl. Unijna dyrektywa. Może podedzie płyta z auta 2012 do przedliftow. Ma ktoś taka plyte. Czym różnią się jednostki mmi 3g basic 2010-2012 od 2012-2015 ?

:facepalm: to idz kup nowe a4 z systemem 3g basic:) tam nadal niema polaka i w 3gp do pewnego roku również niema do basic napewno nie bedzie fabrycznego pl

• 1 rok później...
Opublikowano

No tak. Masz rację. Nie miałem tej płyty. Nikt nigdzie o tym nie pisze. Każdy tylko polecam wgranie polskiego lektora za 300-400. Z płyty można załadować np angielskiego. I już po problemie. Przynajmniej dla mnie.

Poniżej Link do takiej płyty:

- nagrywamy na płytę CD

- odpalamy nawigację

- wkładamy CD

- przycisk INFO

- w opcjach języka wybieramy preferowany i potwierdzamy załadowanie

- cały proces to ok 5min

Witam, mozna prosić o ten link? Mi nie wyswietla

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tutaj sa Języki w wersji 4G0919884E ale bez PL

https://www.dropbox.com/s/jnky4x1xezfpkwt/4G0919884E.rar

Pięknie dziękuję. Śmiga jak ta lala!

Opublikowano

Ja też mam podmienione angielskie pliki na polskie. I muszę powiedzieć, że to najgorsza możliwa podmiana. Mogliby mi podmienić włoski bądz portugalski. Czasami może być potrzeba zmienić na angieski... W każdym razie jeśli na jakiś będzie się zmieniać to angielski albo niemieci najprawdopodobniej.

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat trochę stary ale kto pyta nie błądzi. Miałem Soft 260 zszedłem na 206 i zainstalowałem 257 teraz mam PL menu ale nie umiem wgrac lekotra mial ktos taki problem.

Opublikowano
W dniu 12.01.2020 o 17:08, lunatick napisał:

Temat trochę stary ale kto pyta nie błądzi. Miałem Soft 260 zszedłem na 206 i zainstalowałem 257 teraz mam PL menu ale nie umiem wgrac lekotra mial ktos taki problem.

Lektor wgrywa się 30-40sekund w 3g basic.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 18.01.2020 o 23:41, shaqal napisał:

Lektor wgrywa się 30-40sekund w 3g basic.

Czy jak mam PL lektora w 5.24.2 i wrzucę 5.28.2 to mogę jakoś przenieść PL język lektora? :hi:3g basic, sw 0257

Opublikowano

lizik chyba piszesz o mapie A nie o lektor :wink:

Opublikowano
Godzinę temu, lunatick napisał:

lizik chyba piszesz o mapie A nie o lektor :wink:

Pisze o aktualizacji mapy i o przeniesieniu/dograniu do nowej wersji lektora PL - bo rozumiem że przy aktualizacji samej mapy lektor zniknie? :kox:

Opublikowano
8 godzin temu, lizik napisał:

Pisze o aktualizacji mapy i o przeniesieniu/dograniu do nowej wersji lektora PL - bo rozumiem że przy aktualizacji samej mapy lektor zniknie? :kox:

Lektor jest w MMI a nie na mapach.

Opublikowano
3 godziny temu, lunatick napisał:

Lektor jest w MMI a nie na mapach.

Dzięki za wyjaśnienie :hi:myslalem że on siedzi razem z mapami na karcie :facepalm:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam, mam soft 0257 czyli jak zaktualizuje mapy (2014) na (2020) to PL z MMI i lektora się nie nadpisze? No i czy na v0257 te nowe mapy będa działać? 

Opublikowano

nic się nie nadpisze mapy będą działać.

Opublikowano
3 godziny temu, davis693 napisał:

Podbijam, mam soft 0257 czyli jak zaktualizuje mapy (2014) na (2020) to PL z MMI i lektora się nie nadpisze? No i czy na v0257 te nowe mapy będa działać? 

Tak jak kolega wyżej pisze :wink: mam 257 i po wrzuceniu 2019 jak i teraz przy 2020 wszystko działa :hi: o dziwo po wrzuceniu map 2020 nie potrzebowałem aktywatora :eusathink:

Opublikowano

Z tego co widziałem na forum z mapami, to 2020 działają z tym samym aktywatorem co 2019 :). A mogę zapytać czy masz mapy z gpspower? nie wiem czy moge wstawiać adres ;p

Opublikowano
Godzinę temu, davis693 napisał:

Z tego co widziałem na forum z mapami, to 2020 działają z tym samym aktywatorem co 2019 :). A mogę zapytać czy masz mapy z gpspower? nie wiem czy moge wstawiać adres ;p

Tak, 2019 jak i 2020 pobierałem z gpspower i wszystko śmiga :hi:aktywator do 2019 też z tej stronki.